ΕΠΣ Θράκης: Με δυο γκολ στις καθυστερήσεις η Δόξα Γρατινής γκρέμισε από την κορυφή τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

 

Με δύο τέρματα που πέτυχε στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων, η Δόξα Γρατινής κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ιάσμου, γκρεμίζοντάς τον από την κορυφή της βαθμολογίας στα πλέι οφ της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των περίπου 100 φιλάθλων που το παρακολούθησαν. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου με τον Αντωνιάδη που πήρε την ασίστ από τον Βιόπουλο και έκανε το πλασέ από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής. Ωστόσο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Γρατινή, που ήταν αριστοτεχνικά στημένη στο γήπεδο, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παπαδόπουλο με πλασέ εντός περιοχής έπειτα από στημένη φάση και συγκεκριμένα εκτέλεση κόρνερ.

Ο Ίασμος προηγήθηκε και πάλι στο 70′ με κεφαλιά του Γρίβα σε κόρνερ του Γιαννακιτσίδη. Είχε την ευκαιρία για γκολ και πριν από αυτήν την φάση με Γκιτερλί και Αντωνιάδη στο 65′ αλλά και σουτ του Βιόπουλου στο 80′. Έτσι η μπάλα τον τιμώρησε και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με κεφαλιά του Τάτσιου μετά από το φάουλ του Κακουλίδη, που αμφισβητήθηκε πάντως έντονα από τους γηπεδούχους. Οι του Ιάσμου έχουν πάντως και άλλα παράπονα, καθώς υποστηρίζουν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι σε χέρι αμυντικού σε σουτ του Γιαννακιτσίδη στο πρώτο ημίχρονο.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Αϊβάζης): Κορωνάκης, Ζαχαρόπουλος, Χασάν Χισήμ (65’ Γρίβας), Χουσεϊν Σαλήμ, Μπενέκος, Μπίνμπασι Αλή, Γιαννακιτσίδης, Χατζητουλούσης, Γκιρετλί Ναζήμ (65’ Παπαχατζής), Αντωνιάδης, Βιόπουλος (90’ Μπιλμπίλης).

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Μπόζης): Ταουσάν Γιοξέλ, Μαγκούτας, Τάτσιος, Τρέσαλος (77’ Τσιπλακίδης Σ.), Παπαδόπουλος, Κακουλίδης, Μυλοθρός, Σερίφης, Σεφκέτ Σελήμ, Κυριακόπουλος, Τσιπλακίδης Α. (46’ Δελή Μεχμέτ).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ