Εβρίτες από Πανιώνιο, Σπάρτη και Καβάλα έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον παίκτη του Σοφικού που του γύρισε η γλώσσα

 

«Πανιώνιος, ΑΕ Σπάρτης και ΑΟ Καβάλας ενώθηκαν προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον ποδοσφαιριστή του Ορφέα Σοφικού, Βασίλη Τσιρίμπαση για ταχεία ανάρρωση μετα το σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο. Ευχή όλων η γρήγορη επιστροφή του Βασίλη στα γήπεδα!».

Με αυτό το σχόλιο και αυτήν την φωτογραφία, που εικονίζει μεταξύ άλλων τον Μανώλη Σιώπη που αγωνίζεται στον Πανιώνιο, τον αδερφό του Δημήτρη που παίζει μπάλα στην Σπάρτη αλλά και τους Γιώργο Λίτσκα, Κώστα Συριτούδη και Παύλο Σταματόπουλο που αγωνίζονται στην Καβάλα, η ομάδα του Ορφέα Σοφικού έστειλε με πρωτότυπο τρόπο τα περαστικά της στον παίκτη της Βασίλη Τσιρίμπαση, στον οποίο γύρισε η γλώσσα στον αγώνα του Σαββάτου.

Για καλή τύχη όλων, ο διαιτητής γνώριζε πως να επαναφέρει τον νεαρό παίκτη στην ζωή. Κάτι που οφείλει να είναι μάθημα προς όλους. Οι Εβρίτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα, σήκωσαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό (που παρακολούθησαν και αυτοί από Σπάρτη και Καβάλα εκμεταλλευόμενοι τα ρεπό τους) μια φανέλα με την οποία έστειλαν από τη Νέα Σμύρνη τα περαστικά τους στον παίκτη του Ορφέα Σοφικού.