Επιτυχημένο το 1ο Διασυνοριακό τουρνουά ακαδημιών στα Δίκαια Έβρου! (+photos)

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Διασυνοριακό τουρνουά ακαδημιών από το Δήμο Ορεστιάδας και τον Ορφέας Δικαίων.

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλλογου Ορφέα Δικαίων Έβρου αναφέρει: «Με μεγάλη τιμή διοργανώθηκε σήμερα 22-4-2017 το 1ο Διασυνοριακό τουρνουά ακαδημιών από το Δ.Ορεστιάδας και τον Α.Π.Σ. “Ορφέας” Δικαίων Έβρου !
Η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός των παιδιών που συμμετείχαν , ήταν μεγαλύτερα των προσδοκιών μας !
Άξιοι συγχαρητηρίων η συνδιοργανώτρια ακαδημία του Ορφέα Δικαίων , η ακαδημία του Ηρακλή Σαγήνης , η ακαδημία του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης και οι δύο ακαδημίες του Σφίλενγκραντ Βουλγαρίας που συμμετείχαν στο τουρνουά .
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δ.Ορεστιάδας και όλο το Δ.Σ.του δήμου που στήριξε ομόφωνα και θετικά αυτή τη διοργάνωση , τον Διοικητή της Τ.Δ. 21ου Συντάγματος Πεζικού στρατοπέδου Πλάτης και τον Διοικητή του 618 Τ.Π. για την υποστήριξή τους , τον Ω.Ρ.Λ. ιατρό Δημοσθένη Καπουκρανίδη για την συμμετοχή του ως ιατρός , όλους τους γονείς που βοήθησαν στο στήσιμο της διοργάνωσης και φυσικά τον κόσμο που με χαρά υποδέχθηκε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τα Δίκαια και την ευρύτερη περιοχή του Δ.Ορεστιάδας .
Ευχή και προσδοκία ΌΛΩΝ , το διασυνοριακό τουρνουά ακαδημιών , να γίνει θεσμός και να συνεχίσει να γίνεται κάθε χρόνο !!!».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μέσα από την ιστοσελίδα του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλλογου Ορφέα Δικαίων Έβρου.