Κύπελλο Eρασιτεχνών: Στο γήπεδο του Πανσερραϊκού θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Σκουτάρεως η ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα και ο Πανσερραϊκός, αντί στο Σκούταρι θα αντιμετωπίσει η ΑΕ Διδυμοτείχου την Ελπίδα Σκουτάρεως για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την ερχόμενη Τετάρτη 19 Απριλίου στις 16:00 το απόγευμα.

Ο αγώνας αυτός είναι και ο τελικός του 1ου ομίλου του κυπέλλου Ερασιτεχνών και στον οποίο συμμετείχαν οι κυπελλούχοι των Ενώσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Ελπίδα Σκουτάρεως νίκησε στην πρώτη φάση 1-0 τον Άρη Αβάτου στη Ξάνθη με γκολ του Μπόζινταρ Τάντιτς και προκρίθηκε χωρίς αγώνα στην τρίτη φάση της διοργάνωσης, ενω η ΑΕ Διδυμοτείχου προκρίθηκε κερδίζοντας την Προσοτσάνη 4-0 και το Κόσμιο στο φιναλε με 1-0 και θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 1980 όταν είχε κατακτήσει και το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως ζήτησε τη στήριξη των Σερραίων φιλάθλων για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πολύ κοντά σε έναν ακόμη αγώνα, διαφήμιση, για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Την Τετάρτη 19 Απριλίου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα διεξαχθεί η 3η φάση του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων 2016/17. Η Ελπίς Σκουτάρεως θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Έβρου ,ΑΕ Διδυμοτείχου. Η ομάδα μας χρειάζεται την στήριξη σας για να συνεχίσει να προσπαθεί όσο το δυνατό περισσότερο για την συνέχεια στο θεσμό αυτό. Σας χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας. Είστε ο 12ος παίχτης της ομάδας μας».