Super League: Νικά στο νησί των Φαιάκων και κάνει άλμα εξόδου στην Ευρώπη η Ξάνθη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Ένα ακόμα βήμα για την παραμονή στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος που θα σημάνει και την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη θέλει να κάνει η Ξάνθη, που αντιμετωπίζει στις 15:00 το μεσημέρι στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα (LIVE ThrakiSportS).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πηγαίνει στο νησί των Φαιάκων χωρίς τους τιμωρημένους Σολτάνι και Μπαξεβανίδη, με μόνο στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει τον ΑΟΞ σε τροχιά πλέι οφ. Ωστόσο το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Άλλωστε η Κέρκυρα παρόλο που δεν βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, είναι από τις ομάδες που κατάφεραν να φύγουν αλώβητες από τα Πηγάδια μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ο ρουμάνος τεχνικός έχει πάρει 18 παίκτες στην αποστολή μαζί του και ευελπιστεί η ομάδα του να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το Σάββατο ο Πανιώνιος συνέχισε την ξέφρενη πορεία του κερδίζοντας και την Λάρισα και ο Παναθηναϊκός στραβοπάτησε στο Καυτανζόγλειο, ενώ έδαφος έχασαν και οι ομάδες που βρίσκονται πίσω από την Ξάνθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός που έμειναν στην λευκή ισοπαλία.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζει το ματς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι μια από τις δυο ομάδες ή και οι δυο θα χάσουν έδαφος, που θα μπορούσε κάλλιστα να εκμεταλλευθεί η Ξάνθη στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη. Αρκεί φυσικά να κερδίσει στην Κέρκυρα, που θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Σενεγαλέζο μέσο Πολ Φαντιάλα Κεϊτά αλλά και τον Ιωάννου που έμεινε εκτός αποστολής. Την ίδια στιγμή η ομάδα του Παναθηναϊκού υπέπεσε σε νέα γκέλα το βράδυ του Σαββάτου, αφού έμεινε ισόπαλη με τον Ηρακλή και πλέον η Ξάνθη με νίκη της στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ανεβαίνει και πάλι στην τέταρτη θέση, αφού στην ισοβαθμία υπερισχύει των πρασίνων.

Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών και στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου βρίσκονται οι: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Κέβιν, Ντιόγκο, Γκομές, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Nίκιτς, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Επστάιν, Ζορμπάς, Τουράμ, Ονίλο, Γεωργίου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ