Super League: Χωρίς Σολτάνι-Μπαξεβανίδη αλλά με 18άδα η Ξάνθη στην Κέρκυρα

 

Το Σάββατο το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της προηγούμενης εβδομάδας με το τεχνικό επιτελείο να δίνει τις τελευταίες του οδηγίες στο προπονητήριο της ομάδας, δίνοντας έμφαση στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

Σολτάνι και Μπαξεβανίδης θα εκτίσουν τις ποινές της τιμωρίας τους λόγω καρτών και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι στην Κέρκυρα.

Τα γενέθλιά του είχε ο γυμναστής της ομάδας Τάσος Σιδερίδης, ο οποίος μετά τις καθιερωμένες ευχές, κέρασε τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα, που θα ξεκινήσει στις 15:00και θα μεταδοθεί απευθείας από το ThrakiSportS:

Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Συλλά, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Πιτσέλι, Ράνος, Γιουνές.