Προχωρούν οι συναντήσεις για την δημιουργία ή στήριξη μιας μεγάλης ομάδας στην Αλεξανδρούπολη (+photos)

 

Πραγματοποιήσαμε την περασμένη εβδομάδα στο ξενοδοχείο “Θράκη Παλλάς” η συνάντηση των παραγόντων των ποδοσφαιρικών σωματείων με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης και πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Θράκης Παύλο Μιχαηλίδη.

Θέμα της εκδήλωσης ο επανασχεδιασμός του ποδοσφαίρου στον Δήμο της Αλεξανδρούπολης.

«Τα συμπεράσματα της συζήτησης θα αποτελέσουν την βάση, για μια πρόταση αξιοποίησης και αναγκαίας βελτίωσης των εγκαταστάσεων του γηπέδου “Φώτης Κοσμάς”, καθώς και για την διερεύνηση-αναζήτηση του κατάλληλου χώρου για την μελλοντική δημιουργία ενός νέου Αθλητικού κέντρου, εκτός του πολεοδομικού μας συγκροτήματος», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη ΑΝΑ.ΣΑ.

Η ίδια ανακοίνωση προσθέτει ότι «κοινή πεποίθηση όλων η ανάγκη, μέσω μιας τεχνοκρατικής διαδικασίας, για την δημιουργία ή την στήριξη, μιας ομάδας, που θα πρωταγωνιστεί σε υψηλότερες κατηγορίες του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για όλη την τοπική κοινωνία».

Υπενθυμίζεται ότι μετά και τον τραγικό επίλογο του Πανθρακικού από τα εθνικά πρωταθλήματα, ο Παύλος Μιχαηλίδης έχει αναλάβει πρωτοβουλία να ενώσει και πάλι τις δυνάμεις του ποδοσφαίρου της Αλεξανδρούπολης με στόχο την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα αναλάβει να καλύψει το κενό και να κάνει ξανά πρωταγωνίστρια την Αλεξανδρούπολη στα εθνικά πρωταθλήματα μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από αυτήν την πρώτη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας και ενώ οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι θα πραγματοποιηθούν και άλλες στο εγγύς μέλλον με στόχο να υπάρξει σχετικός σχεδιασμός άμεσα…