Γ’ Εθνική: Έρχεται στην Ξάνθη κάνοντας καταγγελίες για διαιτητές ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης της Καλαμαριάς

 

Για τον βοηθό από την Πέλλα, αλλά και τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη σε βάρος του Απόλλωνα μίλησε ο προπονητής της ομάδας και πρωην της ομάδας του Πανθρακικού Δημήτρης Καλαιτζίδης, που την Κυριακή έρχεται στην Ξάνθη θέλοντας να πάρει την ρεβάνς για την μοναδική ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας πάνω από την Δόξα Δράμας.

Ο προπονητής των κοκκινόμαυρων, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Δίκη» για τον «πόλεμο» που δέχεται ο Απόλλων στο φετινό Πρωτάθλημα, όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος.

Ο 60χρονος τεχνικός ήταν εκ των βασικών προσκεκλημένων της εκπομπής και αφού κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, εν συνεχεία έκανε και αναφορές στην ομάδα του.

Μεταξύ άλλων είπε για τον βοηθό Δεμερτζή: «Στη Νάουσα ήταν μέσα στους τρεις διαιτητές από τους οποίους ζητήσαμε να μετρήσουν τα δοκάρια, τα οποία ήταν κατά 12 πόντους το ένα και 11 το άλλο πιο κοντά κι αυτοί δεν το έκαναν. Είπαν ότι το έλεγξαν, αλλά δεν τα μέτρησαν. Επιπλέον, ο Δεμερτζής μας ακύρωσε κανονικό γκολ και μετά τον αγώνα όταν του είπα ότι ήταν κανονικό, μου υποσχέθηκε ότι θα το δει στο βίντεο και αν έχει κάνει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη. Εγώ το είδα 100 φορές ότι ήταν κανονικό, αυτός επέμεινε. Και μας τον έστειλαν ως βοηθό και στο παιχνίδι με τον Λαγκαδά, που απέβαλε τον παίκτη μας. Αρα, εδώ μιλάμε για άρνηση της αλήθειας, όχι ένα λάθος».

Για την έφεση για τα δοκάρια σχολίασε: «Στείλαμε μηχανικό και ήλεγξε το γήπεδο της Νάουσας και από την επιτροπή της ΕΠΟ απορρίφθηκε επειδή λένε ότι μετρήσαμε άλλο γήπεδο. Μα είναι δυνατόν; Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Εχουμε κάνει κανονικά έφεση».

Για την εξυγίανση και τους διαιτητές, τέλος, ανέφερε: «Δεν πιστεύουμε στην εξυγίανση. Εμείς πήραμε ανοιχτά θέση βγάζοντας ανακοίνωση. Τα λάθη εις βάρος μας είναι συνεχόμενα. Όλοι ξέρουμε πώς λειτουργεί το σινάφι των διαιτητών. Εδώ υπάρχει ξενοδοχείο στο Ωραιόκαστρο, όπου πήγαιναν οι διαιτητές. Πλέον, πάει εκεί μόνο το 1/3, γιατί είδαν ότι αλλάζει η κατάσταση και παύουν να ωφελούνται».