Αύρα… Πανθρακικού στην «ανατροπή του αίωνα» στο Καμπ Νου έστω και από το «κρεβάτι του πόνου»

 

Η Μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Την «ανατροπή του αιώνα» στο Champions League. Ενώ είχε χάσει με 0-4 στο Παρίσι στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» της διοργάνωσης, διέλυσε με 6-1 τους πρωτευουσιάνους της Παρί στο «Καμπ Νόου» και πέτυχε αυτό που δεν είχε καταφέρει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του θεσμού. Να προκριθεί έχοντας χάσει με το συγκεκριμένο σκορ.

Οι Καταλανοί μπήκαν με φόρα και ήθελαν πάση θυσία να κερδίσουν το ματς και να πάρουν το αίμα τους πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν και το συντριπτικό 4-0 του πρώτου αγώνα. Με γκολ των Σουάρεζ, αυτογκόλ του Κουρζάβα, πέναλτι του Μέσι και δύο τέρματα και μια ασίστ του Νειμάρ, έκανε το 6-1 κι έκανε την επικότερη ανατροπή του αιώνα, που ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της ιστορικής αναμέτρησης.

Φυσικά τη μεγάλη αυτή νίκη δε θα μπορούσε να μη πανηγυρίσει ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού και  νυν της Μπαρτσελόνα, Αλέις Βιδάλ. Δυστυχώς ο 27χρονος αμυντικός δε κατάφερεούτε να αγωνιστεί αλλά ούτε και να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, καθώς μετά τον άσχημο τραυματισμό του στον αγώνα με την Αλαβές και το χειρουργείο στον αστράγαλο έχει θέμα με τις μετακινήσεις.

Γι’ αυτό το λόγο, έστω και… ευρισκόμενος στο «κρεβάτι του πόνου», καθώς ακόμα αναρώνει, πανηγύρισε μέσω Instagram δίνοντας τα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.  Έγραψε χαρακτηριστικά: « Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσάς, είστε πολεμιστές! ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! Μακάρι να ήμουν εκεί!».