Άνετο πέρασμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης από την Κομοτηνή

 

Συνεχίστηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Διευθύνσεων με την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου, με την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης να φιλοξενεί την αντίστοιχη της Αλεξανδρούπολης στο ΔΑΚ Κομοτηνής το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν σχετικά εύκολα με 3-0 και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της Θράκης. Στο 38′ ο Γκουντενούδης έκανε το 0-1, στο 58′ ο Πασχάλης με πέναλτι το 0-2 και στο 90′ ο Κωνσταντάκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Υπενθυμίζουμε ότι στον ίδιο όμιλο βρίσκεται και η Αστυνομική Διεύθυνση  Ξάνθης η οποία έχει ρεπό.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ: Αλμανίδης, Γούσιος, Τσιπλακίδης Σοφ., Παναγιώτης, Λάτας, Παπαγεωργίου, Μακίδης, Δούκας, Δάλκος, Κουκοβίνης, Τσιπλακίδης Αθ. Έπαιξαν και οι Τσιλιγκαρίδης Χριστ., Γκανούδης, Βουτσάς, Γούλας, Τσορμπατζόγλου, Στογιαντσάκης Τσιλιγκαρίδης Ν.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Θεοχαρίδης, Πεγκίδης, Καρασεβίδης, Μαργαρίτης, Μπαρμαγιάννης, Δανιήλ, Γυλός, Γκουντενούδης, Παγωνίδης, Λαμπίδης, Πασχάλης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (μετά από 3 αγωνιστικές):

1 Α.Δ. Αλεξανδρούπολης (2) 6 (6-0)

2 Α.Δ. Ξάνθης (2) 3 (2-4)

3 Α.Δ. Κομοτηνής (2) 0 (1-5)