Ο συγγραφέας πρώην γυμναστής του Πανθρακικού και νυν του Ηρακλή με… το “μαγικό ραβδί”!

 

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για την αγωνιστική ανάκαμψη του Ηρακλή και την μαχητικότητα που δείχνει μέχρι το τελευταίο λεπτό των αγώνων. Και βέβαια αυτό έχει ονοματεπώνυμο: Σάκης Παντελίδης…

Ο Σάκης-Σταύρος Παντελίδης ο οποίος ήταν γυμναστής στην ομάδα της Κομοτηνής σε δυο θητείες το 2010 αλλά και τη περίοδο από το 2014 μέχρι το καλοκαίρι συνεργαζόμενος με τον Μάνουελ Ρόκα, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου και τον Γιάννη Χατζηνικολάου, αλλα και με τον Σάββα Παντελίδη. Να σημειωθεί ότι 41χρονος γυμναστής Σάκης Παντελίδης υπήρξε ξανά στον Ηρακλή τη σεζόν 2012-2013 με προπονητή τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ενώ έχει δουλέψει και στις ομάδες του Παναιτωλικού, του Πανσερραϊκού, του Πλατανιά Χανίων, της ΑΕΛ Καλλονής, του Πιερικού, του Άρη, του Εθνικού Κατερίνης και του Αιγινιακού.

Ο γνώριμός μας από τη θητεία του στον Πανθρακικό γυμναστής αλλά και συγγραφέας (θυμηθείτε ΕΔΩ), με εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις, σύμφωνα με το grandsport έχει κατορθώσει να μεταμορφώσει τους Θεσσαλονικείς ώστε να παρουσιάζονται μαχητικοί και γεμάτοι ενέργεια στα τελευταία λεπτά των αγώνων όπως φάνηκε με τον Πανιώνιο που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 30′, όσο με την ΑΕΚ αλλά και πολύ περισσότερο στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Και όταν πριν από δύο μήνες το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης της ομάδας ήταν εμφανές, όπου διαπίστωνες μια κατάρρευση μετά το 60′ , σήμερα το μεγάλο ατού του προπονητή Σάββα Παντελιδη είναι το διάστημα μετά το 65′-70′ όπου οι παίκτες τρέχουν και πιέζουν ασταμάτητα ψάχνοντας την δικαίωση… Κάτι που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό ο Παντελίδης Σάκης.

Το είχε κάνει ξανά το 2011 με την ομάδα του Πλατανιά όταν αναλάμβανε χρέη γυμναστή μεσούσης της περιόδου και στα μπαράζ ανόδου έκοψε πρώτος το νήμα και ανέβηκε στην Superleague.Το ξανάκανε το 2015 όταν επέστρεψε στον Πανθρακικό αρχές Νοεμβρίου και μεταμορφώνοντας την ομάδα κέρδισε επάξια την παραμονή στην κατηγορία κερδίζοντας την Ξάνθη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Άραγε θα το πετύχει ξανά φέτος με τον Ηρακλή; Dejavu ή όχι θα φανεί σε 8 αγωνιστικές…