Έγινε (και) συγγραφέας ο Παντελίδης και εξέδωσε βιβλίο για το ποδόσφαιρο

Μία νέα προσπάθεια επιχειρεί ο Σάκης Παντελίδης, που είναι γνωστός στους Θρακιώτες από την παρουσία του στον Πανθρακικό ως γυμναστής, εκδίδοντας βιβλίο με τίτλο “Προετοιμασία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο – πλήρες πρόγραμμα επτά εβδομάδων”.

Pantelidis vivlioΟ Παντελίδης έχοντας εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο αλλά και πολλές πλέον γνώσεις μετά την πολυετή ενασχόλησή του πάνω στο αντικείμενο, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να παρουσιάσει σε έναν πολύ χρήσιμο “οδηγό” όλα όσα γνωρίζει και έμαθε ο ίδιος, αλλά και να βοηθήσει ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Πρόκειται για έναν πληρέστατο οδηγό για την προετοιμασία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, με τις σελίδες του βιβλίου να περιέχουν ένα “γεμάτο” και κατατοπιστικό πρόγραμμα επτά εβδομάδων, που συνδυάζει σύγχρονη προπόνηση φυσικής κατάστασης με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής στο ποδόσφαιρο.

Για όλους όσοι ενδιαφέρονται, το βιβλίο θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο sportbook.gr (τηλέφωνο 2310 629319) και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.