Ο πρόεδρος της Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου σχολιάζει την κλήρωση του Κυπέλλου, το ντέρμπι με ΑΕΚ και το τραγικό τέλος του Πανθρακικού

 

Ο πρόεδρος του ΑΟ Ξάνθη Άρης Πιαλόγου ήταν ο άνθρωπος που εκπροσώπησε την ομάδα της Θράκης τόσο στην πρωινή κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος όσο και στην συνεδρίαση της Super League το απόγευμα.

«Ούτε κρύο ούτε ζέστη, αλλά μάλλον περισσότερο προς το κρύο παρά προς το ζέστη» ήταν το σχόλιό του προς το ThrakiSportS, όταν του ζητήσαμε να αποτιμήσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος της Ξάνθης δεν ήθελε τον ΠΑΟΚ για αντίπαλο, ωστόσο έσπευσε να επισημάνει ότι κανεις δεν πρέπει να προτρέχει και πρώτα η ομάδα του πρέπει να προκριθεί.

«Εφόσον προκριθούμε, μας περιμένει ένας μήνας φωτιά. Μάλιστα θα παίξουμε τρία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ μέσα στον μήνα. Είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος και είναι σαφές ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση», σχολίασε ο πρόεδρος του ΑΟ Ξάνθη.

Στο σημείο εκείνο μάλιστα έτυχε να βγαίνει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος έσπευσε να του πει ότι δεν επίναι και τόσο τραγικά τα πράγματα γιατί θα μπορούσε να του τύχει ο Παναθηναϊκός. «μακάρι να μου είχατε τύχει εσείς! Εσένα σε έχω και το έχω αποδείξει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν», του είπε ο Πιαλόγλου και όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν στα γέλια.

Το κλίμα βάρυνε όταν έθεσε το ThrakiSportS το θέμα της αποχώρησης του Πανθρακικού από το πρωταθλημα της Football League. Για το θέμα είχαν ενημερωθεί την προηγούμενη μέρα και έδειχναν ξαφνιασμένοι οι πρώην πρόεδροι της Super League Γιώργος Μποροβήλος και Τάκης Αγραφιώτης, που εκπροσώπησαν στην κλήρωση Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Από την πλευρά του, ο Άρης Πιαλόγλου δήλωσε στο ThrakiSportS, όταν του ζητήσαμε ένα σχόλιο: «Είναι αναμφισβήτητα ένα λυπηρό γεγονός. Εμείς είχαμε βοηθήσει και από την πλευρά μας την ομάδα, καθώς είχαμε δώσει δανεικό και έναν παίκτη εκεί, τον Γκαραβέλη. Σήμερα φέραμε τα χαρτιά του στην ΕΠΟ και θα δούμε τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Είναι κρίμα για την περιοχή μας και κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται χαρούμενος για ό,τι έγινε.

Χθες πήρα τηλέφωνο και μιλήσαμε με τον Δημήτρη (σ.σ. Τζελέπη), δυστυχώς η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Το κακό είναι ότι μένει η ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας με μόνο μία ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ήταν πολύ σημαντικό που υπήρχαν δύο ομάδες από την Θράκη και πραγματικά είναι κρίμα που ο Πανθρακικός είχε αυτήν την κατάληξη», ανέφερε ο πρόεδρος της Ξάνθης στο ThrakiSportS.

Σε σχέση τέλος με τον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ επισήμανε ότι είναι ένα από τα πολλά δύσκολα παιχνίδια που έχει να δώσει η Ξάνθητο προσεχές διάστημα. Όταν ρωτήθηκε αν η Ξάνθη θα ήταν ευχαριστημένη και με την ισοπαλία καθώς είναι έξι πόντους πάνω από την ΑΕΚ και θα μπορέσει έτσι να διατηρήσει την διαφορά αυτή, ο Άρης Πιαλόγλου απάντησε: «Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρουμε και κερδίσουμε».