EΠΣ Έβρου: Ορισμός 7μελούς επιτροπής για τα 90 χρόνια του Ορέστη Ορεστιάδας

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίζεται να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 2017 για τα 90 χρόνια ζωής του ιστορικού Συλλόγου  Μ.Γ.Σ. Ορέστης Νέας Ορεστιάδας (ιδρύθηκε το 1927), με πρωτοβουλία της σημερινής διοίκησής του, των υπευθύνων της ακαδημίας ποδοσφαίρου του και της διοίκησης του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ορέστη, σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Ορεστιάδας , ορίσθηκε 7μελής επιτροπή προκειμένου να καταρτίσει τον προγραμματισμό των παραπάνω εκδηλώσεων και να εργασθεί για την επιτυχή πραγματοποίησή τους.

Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τους Αλέξανδρο Δημητριάδη (Πρόεδρο ΜΓΣ Ορέστης),Αντώνιο  Βαϊλεζούδη (υπεύθυνο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “Ορέστης»), Χρήστο  Χρηστούδη (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας), Ιωάννη Αθανασιάδη (Πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ορέστη), Δημήτριο Κεμαλή (εκπρόσωπο των Φιλάθλων του Ορέστη), Νικόλαο Κούκλατζη (ερευνητή της ιστορίας του συλλόγου) και Βασίλειο Μαυρίδη (πρώην Πρόεδρο της Ομάδας και σημερινό Δήμαρχο του Δήμου Ν. Ορεστιάδας).

Από την Επιτροπή παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας, οι φίλαθλοι της περιοχής  και όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου και όχι μόνο, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και βοηθώντας αυτήν όπου χρειασθεί. «Ο τόπος  έχει ανάγκη από την ανάδειξη ιστορικών Σωματείων, ιστορικών γεγονότων και ιστορικών Προσώπων ώστε αυτά να μείνουν ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές προκειμένου να αποτελέσουν ένα μέρος της ταυτότητάς τους που θα τους χρησιμεύσει στο στήσιμο του μέλλοντός τους», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.