ΕΠΣ Ξάνθης: Φιλική νίκη του Άρη Αβάτου επί του Πετεινού μετά το… επίσημο δίλεπτο μεταξύ τους ματς

 

Φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Άρη Πετεινού και τον Άρη Αβάτου μετά την ολοκλήρωση των 2 λεπτών τα οποία είχαν απομείνει για να λήξει η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα αφού ο αγώνας είχε διακοπεί λόγω ενός αντικειμένου που πετάχτηκε από την κερκίδα.

Έτσι οι δύο ομάδες αφού εμφανίστηκαν που εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, συμφώνησαν να δώσουν επί της ευκαιρίας και έναν φιλικό αγωνα διάρκειας 30 λεπτών ανά ημίχρονο ο οποίος βρήκε νικητή τον Άρη Αβάτου με σκορ 0-2 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο χάρη στα τέρματα του Γ. Βασιλειάδη στο 2ο λεπτό και του Χαριτίδη στο 27′.

Για την μεν ομάδα του Πετεινού ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το έτος 2016 που βρίσκει την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς, ενώ το Άβατο θα δώσει έναν ακόμα φιλικό αγώνα πριν τα Χριστούγεννα, την Παρασκευή 23/12 στην γειτονική Πέρνη με την τοπική ομάδα του Κεραυνού.

Πλέον μετά και την ολοκλήρωση του  εναπομείναντα χρόνου των δύο λεπτών σε αυτό το παιχνίδι (φωτό από το πρώτο επίσημο ματς που είχε διακοπεί) ο Άρης Αβάτου φιγουράρει στην πρώτη θέση μόνος του καθώς με αυτην την ισοπαλία και τον έναν βαθμό αποσπάστηκε κατά έναν βαθμό από την δεύτερη Αναγέννηση Θαλασσιάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΔΙΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ