Οι σημερινές «μάχες» των ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τρία μέτωπα θα βρει η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα στους άντρες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια. Αντίθετα η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας απολαμβάνει από την περασμένη Κυριακή τις διακοπές των Χριστουγένων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Ασπίδα Ξάνθης προέρχεται από την εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα επί της Γέφυρας και αντιμετωπίζει τον Αίαντα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να ολοκληρώσει νικηφόρα το πετυχημένο ούτως ή άλλως 2016, πετυχαίνοντας παράλληλα και την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αίαντα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη και αυτό την καθιστά αυτόματα επικίνδυνη, κάτι που έχει δείξει και η ίδια στα τελευταία παιχνίδια. Στην αποστολή για τον Εύοσμο βρίσκονται οι Στεφανίδης, Μασμανίδης, Κουτσογιάννης, Πετς, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές και Μανδαλάκης.

Τον Ιωνικό Ιωνίας υποδέχεται στην Κομοτηνή η ομάδα του ΓΑΣ, που προέρχεται από την εύκολη νίκη επί της Νεάπολης. Ο ΓΑΣ θα παλέψει για τη νίκη, η οποία θα τον απομακρίνει κι άλλο από τις τέσσερις τελευταίες θέσεις, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Το κλειστό γυμναστήριο αναμένεται όπως και την προηγούμενη εβδομάδα να είναι κατάμεστο και τον κόσμο να βοηθά με τον τρόπο του τον ΓΑΣ να φτάσει στη νίκη.

Τέλος η ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει στην Καβάλα την Αγία Βαρβάρα. Η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από τη σημαντική  εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού Ιωνίας και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι της είναι παρόμοιο με αυτό της Ασπίδας, καθώς η ομάδα της Καβάλας βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη, με τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Κοκκινόπουλο να εφιστά την προσοχή στους παίκτες της ομάδας του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ