ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στη νικηφόρο ντεμπούτο του Κοσμίου στο δεύτερο γύρο με 1-0 επί του Σπάρτακου

 

Ωραία αναμέτρηση με πολλές φάσεις και καλό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον Σπάρτακο Αγ.Θεοδώρων για την έναρξη του δεύτερου γύρου της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Παοκ Κοσμίου κατάφερε να κερδίσει με μόλις ένα γκολ και να κερδίσει και πάλι τη πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα μετά την ήττα του Μεγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Καλή εικόνα είχε και ο Σπάρτακος που δε κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς αλλά έδειξε τη παρουσία του στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο, τα πρώτα 15 λεπτά ήταν ”αναγνωριστικά” και για τις δυο ομάδες στο γήπεδο, με το Κόσμιο να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού μετά το 20′. Δεν υπήρχαν σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο και καμία από τις δυο ομάδες δε φάνηκε να κυνηγάει απεγνωσμένα το γκολ. Καλύτερη φάση του ημιχρόνο στο 42′ με Μορφακίδη- Φλέγγα αλλά το σουτ κατέληξε αουτ, όπως αναφέρει το RodopiSports.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν αλλά αυτή τη φορά επιδιώκοντας το γκολ αλλά και τους βαθμούς. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε απο τα… αποδυτήρια, όταν στο 46′ ο Ερκάν βρέθηκε πολύ κοντά στο τέρμα, έκανε κεφαλιά αλλά η μπάλα βρέθηκε στα χέρια του τερματοφύλακα. Ο Σπάρτακος προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα στο κέντρο προσπαθώντας περισσότερο να μην αφήσει το Κόσμιο να σκοράρει, παρά να ψάξει για το γκολ. Ο χρόνος του ημιχρόνου κύλησε και το 1-0 έγινε τελικά στην εκπνοή του παιχνιδιού όταν στις καθυστερήσεις ο Ερκάν με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παίρνοντας τελικά τη νίκη για την ομάδα του. Χαλαρό απόγευμα για τον διαιτητή Γκράνα και τους βοηθούς Δανδανίδη και Καραγιάννη.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Δίγκας): Μπουτσακτσή, Τσαγκαλίδης, Ζουμπιάδης (75’ Ματζιούνης), Λεβεντέλλης, Αραμπάς, Κυπιρτόγλου, Μορφακίδης, Ξενάκης, Ερκάν, Φλέγγας, Γιαπρακτσής

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Μπαχαρίδης): Τασίδης, Πασαλίδης Γ., Πασαλίδης Στ., Μουρτεζάι, Κόγιος, Σεφέρης, Τσιφίδας (67’ Κωνσταντόπουλος), Παρασκευόπουλος, Γκέκας, Κατσαρός, Καπετάνος (90’ Μαυρογιάννης)