B΄ Εθνική: Στoν Εύοσμο η Ασπίδα αποχαιρετά το 2016! Οι διαιτητές και οι κομισάριοι σε όλα τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών. Τον Αίαντα Ευόσμου αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη η Ασπίδα Ξάνθης, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016.

Η Ασπίδα προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Γέφυρας και θέλει να ολοκληρώσει την ημερολογιακή χρονιά με νίκη για να ανέβει και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να μην έχει νίκη, όμως παραμένει πολύ επικίνδυνη και ειδικά στην έδρα της.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Γερακίνης και Σαρακενίδης από το Σύνδεσμο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας ο πρώτος και Κεντρικής Μακεδονίας ο δεύτερος. Επίσης οι Παπαγερίδης και Ντούρας από το Σύνδεσμο Θράκης θα είναι διαιτητές στην αναμέτρηση ΧΑΝΘ – Πιερικός Αρχέλαος.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 17:00 το απόγευμα. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (ο αγώνας της Ασπίδας ζωντανά από το ThrakiSportS):

Μ. Τσίκινας:  ΧΑΝΘ – Πιερικός Αρχέλαος (Παπαγερίδης-Ντούρας (Μήτσιου))

ΔΑΚ Μεσολογγίου:  Χαρίλαος Τρικούπης – Καστοριά (Δημόπουλος-Κωνσταντινίδου (Θεοδωρόπουλος))

Κ.Γ. Αγιάς:  Ερμής Αγιάς – Καρδίτσα (Ζαχαρής-Παργιανόπουλος (Μπεκιάρης))

Κ.Γ. Ανατόλια:  Ανατόλια – Φίλιππος Βέροιας (Φακίτσας-Ξέρας (Παπαδόπουλος Ν.))

Κ.Γ. Λαγκαδά:  Ερμής Λαγκαδά – Στρατώνι (Καλογερόπουλος-Μαντήλας (Φωτιάδης))

ΔΑΚ Ευόσμου:  Αίας Ευόσμου – Ασπίδα Ξάνθης (Γερακίνης-Σαρακενίδης (Σακελαρίου))

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – Αγρίνιο (Δημάδης-Ελευθεριάδης (Παραλικίδης))

ΔΑΚ Αγ. Παύλου:  Ευρώπη Πευκοχωρίου – Πολύγυρος (Κοϊμτζόγλου-Αγραφιώτης Ιωαν. (Θωμόπουλος))