Διχάστηκαν στο ΔΣ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΠΕ

 

O Aντώνης Τελόπουλος θα είναι εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στις επαναληπτικές εκλογές της ΕΟΠΕ, που προγραμματίζονται για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Αυτήν την απόφαση έλαβε το ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού, αλλά όχι ομόφωνα αφού μειοψήφισε ο Ρήνος Κεμανετζής που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Αν. Μακεδονίας.

Την πληροφορία μετέδωσε το volleynews. Ο Κεμανετζής εθεωρείτο άνθρωπος του απερχόμενου προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος παρά μόνο για εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ στην ΕΟΕ.

Ο Τελλόπουλος από την πλευρά του, που ήταν και προ τριμήνου υποψήφιος στην πρώτη εκλογική διαδικασία για την Εξελεγκτική Επιτροπή, τάσσεται με το μέρος της πλευράς Καραμπέτσου, όπως άλλωστε και το ΤΑΑ Εθνικός.

Κομβικό ρόλο σε αυτήν την επιλογή έχει παίξει και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης, που αισθάνεται πιο καλά με την πλευρά Καραμπέτσου λόγω της παρουσίας σε αυτό το ψηφοδέλτιο σε κομβικό ρόλο του Χαριτωνίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο υιός Χαριτωνίδης φέτος παίζει στον Εθνικό και ο Μουστακίδης μαζί με τα διοικητικά στελέχη που τρέχουν την ομάδα, κατά βάση τους Τελόπουλο και Σιδηρόπουλο, έχουν ταχθεί ανοιχτά με το μέρος του Χαριτωνίδη και συνακόλουθα του Καραμπέτσου.

Έχει μάλιστα γραφτεί ότι με Καραμπέτσο πρόεδρο, ο Μουστακίδης θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής Ομάδας. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα τελευταία 24ωρα πέρα από την απόσυρση Μαυρομάτη είχαμε και αυτήν του Μελισουργού, κάτι που σημαίνει ότι πάμε για κόντρα Καραμπέτσου – Στουραΐτη.

Λέγεται μάλιστα ότι έχει δημιουργηθεί κοινό μέτωπο Στουραΐτη – Μελισσουργού με την στήριξη Ψαρουδάκη και τον Μαυρομάτη υποψήφιο μόνο για την ΕΟΕ. Αν ισχύει αυτό, τότε ενώ η εκλογική διαδικασία αναμενόταν παιχνιδάκι για την πλευρά Καραμπέτσου, ίσως να μην είναι και έτσι.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι και στις προηγούμενες εκλογές πρόθεση του Εθνικού ήταν να κατεβάσει υποψήφιο για το ΔΣ της ΕΟΠΕ τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο με την παράταξη Καραμπέτσου, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη γιατί δεν έχει περάσει διετία από τον τελευταίο του αγώνα ως αθλητής.

Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ, για έναν μήνα θα χαθεί και αυτή τη φορά η δυνατότητα ο Σιδηρόπουλος να κατέβαινε υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΠΕ. Έτσι ο Εθνικός θα κατέβει στις εκλογές με τον Τελλόπουλο.

Ο τελευταίος προχώρησε σε μια δημόσια τοποθέτηση την Τρίτη, που έχει ως εξής:

«Σ΄ αυτή την κομβική για το άθλημα του βόλεϊ , συγκυρία, ο καθένας μας πρέπει να είναι ενεργά συμμέτοχος στη διεργασία των αλλαγών που επέρχονται.
Ο καθένας μας, χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος , και με γνώμονα μόνο το κοινό συμφέρον των ανθρώπων του βόλει, πρεπει να κάνει τις επιλογές του και να συμβάλλει στην προσπάθεια όλων για τη δημιουργία ενός βόλεϊ που θα μας γοητεύει και θα μας εμπνέει.
Για όλους τους παραπάνω λόγους στηρίζω τον Γ.Καραμπετσο και τον συνδυασμό του και τον ευχαριστώ που μου έδωσε την δυνατότητα να συμπορευτώ μαζί του.
Αντώνης Τελόπουλος
Αντιπρόεδρος Β
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΌΣ»