Super League: Γενάρης «φωτιά» για την Ξάνθη που θα παίξει μέσα στον μήνα τουλάχιστον πέντε παιχνίδια!

 

Επιτέλους η Super League, έφτασε σε μια απόφαση, σχετικά με τις… ουκ ολίγες αγωνιστικές που έχουν αναβληθεί έως τώρα και το πότε αυτές θα διεξαχθούν.

Συγκεκριμένα, η απόφαση που ελήφθη από τη διοργανώτρια αρχή, ορίζει πως πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος, πρώτα θα ολοκληρωθεί ο πρώτος, οπότε και θα παιχτούν οι 3 αγωνιστικές που έχουν αναβληθεί έως τώρα, πριν περάσουμε στην 16 αγωνιστική.

Κάπως έτσι, όλα δείχνουν πως πρώτη και δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθούν τα τριήμερα 3-4 και 7-9 Ιανουαρίου, με την Ξάνθη εκείνες τις μέρες να έχει να αντιμετωπίσει Ηρακλή εκτός έδρας και Ολυμπιακό εντός, ενώ η 11η αγωνιστική που αναβλήθηκε πριν δυόμισι εβδομάδες, θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-16 Ιανουαρίου, οπότε η ομάδα της Ξάνθης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάνννα.

Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι αγωνιστικές, μόνο τότε θα περάσουμε στο δεύτερο γύρο και κάπως έτσι οι ομάδες της Super League, θα αντιμετωπίσουν για δεύτερη φορά όλες τον ίδιο αντίπαλο σε διαφορετικές έδρες. Κοινώς μέσα στον Γενάρη θα έχουμε λογικά και τα Ξάνθη  – Ηρακλής και Ολυμπιακός – Ξάνθη, σε απόσταση ουσιαστικά δυο- τριών εβδομάδων από την προηγούμενη αναμέτρηση.

Πέραν των πέντε αυτών ματς, τώρα, προσθέστε και το ενδεχόμενο του Κυπέλλου και αντιλαμβάνεστε ότι το 2017 θα μπει με βήμα ταχύ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου…