Ήταν σε κηδεία, ήρθε στο ημίχρονο, έπαιξε στο τέλος, κέρδισε και… του αφιέρωσαν τη νίκη

 

Πολλές φορές η μοίρα και η ίδια η ζωή παίζουν άσχημα παιχνίδια, που κανένας μας δεν μπορεί να σκεφτεί και να φανταστεί. Αυτό ακριβώς έζησε και ο Γιώργος Ασημάκης το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο έμπειρος παίκτης της Ασπίδας “έχασε” το βράδυ του Σαββάτου ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο και έπρεπε να μεταβεί στις Σέρρες για την κηδεία. Ο Ασημάκης όμως, παρότι πήρε άδεια από την Ασπίδα, ήθελε να είναι και δίπλα στους συμπαίκτες του στο δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Πολύγυρο.

Παρά λοιπόν το σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα και παρότι πήρε άδεια, ο Γιώργος Ασημάκης επέστρεψε στην διάρκεια του παιχνιδιού της Κυριακής, λίγο μετά το ημίχρονο και κατάφερε να αγωνιστεί στο τελευταίο τρίλεπτο της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας 2 πόντους και δείχνοντας παράλληλα ότι η Ασπίδα αποτελεί οικογένεια γι αυτόν.

Έτσι στο τέλος του αγώνα οι συμπαίκτες του, στις αγκαλιές των οποίων πνίγηκε, του αφιέρωσαν την σημαντική νίκη απέναντι στην ομάδα της Χαλκιδικής, όπως και στον μεγάλο απόντα της αναμέτρησης, τον Γιάννη Μανδαλάκη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.