“Mαύρη τρύπα” τα Πηγάδια για ΑΟΞ! Συμπλήρωσε 9 μήνες χωρίς νίκη στην έδρα του, αλλά έρχεται διπλή ευκαιρία να σπάσει το κακό σερί…

 

Έχει “μαλώσει”  η Ξάνθη με τη νίκη στο γήπεδο των Πηγαδίων, καθώς έχει να γευτεί αυτή τη χαρά από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πολλές ομάδες ήρθαν, άλλες μικρές, άλλες μεγάλες, η Ξάνθη, όμως εδώ και άνω των εννέα μηνών και για την ακρίβεια από τις 21 του Φλεβάρη δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στην έδρα της.

Μάλιστα η τελευταία εντός έδρας νίκη της ομάδας, όπως δείχνουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Super League, ήταν αυτή επί του Πανθρακικού, στο περσινό «Ελ Θράκικο», τότε που είχε επικρατήσει με σκορ 1-0, με σκόρερ τον απών, πλέον από την ομάδα Μανώλη Παπαστεριανό.

Το διάστημα αυτό αναλογεί σε 6 παιχνίδια όπου η ομαδα έχει στα Πηγάδια 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με και τέρματα 2-5, εχοντας σκοραρει μόνο στον αγωνα με τον Λεβαδειακό (2-2 την περσινή σεζόν).

Βέβαια, στο διάστημα αυτό έχουν αναβληθεί και τα ματς με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική.

Πλέον τελειώνει και ο Νοέμβριος και ελπίδα όλων στην θρακιώτικη ομάδα είναι το κακό αυτό σερί να σπάσει με την έλευση του Δεκεμβρίου. Θα έχει μάλιστα διπλή ευκαιρία. Την Πέμπτη (1/12) με την Καλλονή για το Κύπελλο και την Κυριακή (4/12) με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι εντός έδρας αγώνες που έχει δώσει η Ξάνθη στα Πηγάδια από την τελευταία νίκη στην έδρα της, τον περασμένο Φεβρουάριο:

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου: Ξάνθη – Πανθρακικός 1-0

Κυριακή 6 Μαρτίου: Ξάνθη – Καλλονή 0-0

Σάββατο 19 Μαρτίου: Ξάνθη – Λεβαδειακός 2-2

Κυριακή 17 Απριλίου: Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου: Ξάνθη – Πανιώνιος 0-2

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου: Ξάνθη – Ατρόμητος 0-0

Σάββατο 29 Οκτωβρίου: Ξάνθη – Κέρκυρα 0-0

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου (κύπελλο): Ξάνθη – Καλλονή ;;;

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου:  Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης ;;;