Η λίστα με τις συνολικά 36 ομάδες της Θράκης που υπάρχουν στο νέο Football Manager 2017

 

Ρεπορτάζ:  Γιάννης Καρτάλης

Όλοι μας κάποια στιγμή (ή ίσως και περισσότερες από μία) έχουμε γίνει προπονητές της ομάδας μας, από την… κερκίδα. Βλέπουμε την ομάδα να μην αποδίδει καλά σε κάποιο σημείο, σκεφτόμαστε, και φωνάζουμε τι θα κάναμε εμείς, αν ήμασταν οι προπονητές. Θα βγάζαμε τον τάδε, γιατί είναι το «παλτό» της ομάδας μας, θα αλλάζαμε τακτική και τρόπο παιχνιδιού, γιατί το τωρινό στυλ δε ταιριάζει στην ομάδα.

Τι κάναμε τελικά από όλα αυτά; Στην πραγματικότητα τίποτα, αλλά για αυτό το λόγο χρόνια τώρα υπάρχει ένα παιχνίδι, που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε όσα σκεφτόμασταν για την ομάδα μας, και φυσικά δεν είναι άλλο από το Football Manager.

Στο παιχνίδι, λοιπόν, υπάρχει χωρίς καμία επεξεργασία το πρωτάθλημα της Super League, στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα της Ξάνθης, όπως επίσης και το πρωτάθλημα της Football League, στο οποίο φέτος συμμετέχει και ο Πανθρακικός.

Η Ελληνική ομάδα φανατικών του Football Manager, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δούλεψε και έφτιαξε σε πολύ σύντομο διάστημα από την κυκλοφορία του Football Manager 2017, ένα patch το οποίο προσθέτει μια λεπτομέρεια που δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και τις Α’ Κατηγορίες των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της Ελλάδας, και συνεπώς και της Θράκης!

Πλέον, όσοι Θρακιώτες έχουν αγοράσει το παιχνίδι, μπορούν πέρα από την Ξάνθη ή τον Πανθρακικό να αναλάβουν την ομάδα του χωριού τους, ή και μια από τις δύο ομάδες που βρίσκονται φέτος στη Γ’ Εθνική, τον Ορφέα Ξάνθης και τη Δόξα Προσκυνητών, και να προσπαθήσουν να πετύχουν το… θαύμα, ανεβάζοντας την ομάδα τους από… τα «αλώνια» στα σαλόνια»!

Παρακάτω δείτε τις ομάδες της Θράκης που συμπεριλαμβάνονται στο παιχνίδι, με το patch του fmgreece, το οποίο επιμελήθηκε ο… aox-4- και μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ:

ΕΠΣ Ξάνθης: ΑΕ Ξάνθης, Αναγέννηση Θαλασσιάς, Άρης Αβάτου, Άρης Πετεινού, ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης, Αστέρας Μαγικού, ΑΟ Βιστωνίδας, Εχίνος Σπορ, Ηρακλής Ν. Ζυγού, Νέστος Κύρνου

ΕΠΣ Θράκης: Αστέρας Αιγείρου, Δόξα Γρατινής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Δόξα Σώστη, Ελπίδα Σαπών, Ένωση Ασωμάτων, Ηρακλής Σαπών, Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου, Ορφέας Στρύμης, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Ξυλαγανή.

ΕΠΣ Έβρου: Ακρίτας Νέας Βύσσας, Ανθεία Αρίστεινου, Άρδας Καστανέων, ΑΕ Διδυμοτείχου, Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ιπποκράτης, Νεοχώρι, Ορέστης Ορεστιάδας, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης.

Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης, Δόξα Προσκυνητών. Εννοείται ότι στο αρχικό παιχνίδι στην Super League μετέχει ο ΑΟ Ξάνθη και στην Football League ο Πανθρακικός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ… ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ FOOTBALL MANAGER 2017 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ