A2 Ανδρών: Πάλεψε σε όλα τα σετ αλλά ηττήθηκε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ο Άθλος Ορεστιάδας

 

Ο Άθλος Ορεστιάδας, 14 μήνες μετά την ίδρυσή του, έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Νίκος Σαμαράς το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για εθνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, παρά την αισιοδοξία που υπήρχε μετά τη νίκη στην Κοζάνη την περασμένη εβδομάδα, δεν μπόρεσε να αντέξει και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ολυμπιάδα Πατρών.

Οι παίκτες του Άθλου πάλεψαν όλα τα σετ και άφησαν ικανοποιημένους από την εικόνα που παρουσίασαν τους 300 περίπου Ορεστιαδίτες φιλάθλους που βρέθηκαν στο νέο κλειστό της πόλης. Ωστόσο στα κρίσιμα σημεία δεν στάθηκαν ψύχραιμοι και έτσι οι Πατρινοί έφυγαν με ένα 3-0 που δείχνει εύκολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αφού όλα τα σετ ήταν γεμάτα.

Ο Άθλος προηγήθηκε μέχρι και το δεύτερο τεχνικό ταϊμ άουτ του πρώτου σετ, αλλά κάπου εκεί, μετά τους 18 πόντους, πήρε κεφάλι η Ολυμπιάδα Πατρών και το σετ κατέληξε σε αυτήν με 23-25. Με τον ίδιο τρόπο έληξε και το δεύτερο σετ, που επίσης πήγε πόντο – πόντο και έγειρε προς την πλάστιγγα των Αχαιών επίσης με 23-25. Το τρίτο σετ το κατέκτησε η Ολυμπιάδα με 22-25 πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη. Περισσότερα σε λίγο…