Τρελά κέρδη ύψους σχεδόν 500.000 ευρώ σε δύο διαφορετικά πρακτορεία της Θράκης από ακριβή σκορ στο «Πάμε Στοίχημα»

 

Απίστευτα κέρδη για δύο τυχερούς παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ στην Θράκη που πόνταραν μόλις δύο ευρώ σε τρεις αγώνες του Λιγκ Τρόφι και κατάφεραν να κερδίσουν ο καθένας από 227.499,99 ευρώ!

Τα τυχερά δελτία παίχτηκαν αμφότερα στο Νομό Ξάνθης και συγκεκριμένα το ένα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ των Γιώργου και Στέλιου Τζαρτάκη και το άλλο  Γιώργο Αρσένη. Η είδηση ήδη κάνει τον γύρο της χώρας, αφού υπήρξε σχετική ανακοίνωση.

Το ενδιαφέρον είναι ότι και στα δύο πρακτορεία παίχτηκαν τα ίδια δελτία με τους ίδιους αγώνες. Συγκεκριμένα πρόβλεψαν σωστά 3 ακριβή σκορ, το 2-4 στον αγώνα Γκρίμσμπι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το 4-2 στο παιχνίδι Καρλάιλ-Φλίτγουντ και το 3-2 στην αναμέτρηση Μόρκαμ-Μπράντφορντ.

Το γεγονός αυτό οδηγεί πολλούς στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιθανό να μην μιλάμε για τυχερούς αλλά για… τυχερό, ότι δηλάδή τα τυχερά δελτία να παίχτηκαν απο το ίδιο άτομο και στα δύο πρακτορεία, οπότε στην πραγματικότητα μιλάμε για έναν νικητή που με τέσσερα ευρώ κέρδισε περίπου μισό εκατομμύριο! Όχι και άσχημα…