Εύκολη φιλική νίκη του ΓΑΣ Κομοτηνή επί του Αρίωνα Ξάνθης

 

Παίζοντας σε όλο το παιχνίδι πιεστική άμυνα και κρατώντας τον Αρίωνα χαμηλά στο σκορ, ο ΓΑΣ Κομοτηνή νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα της Ξάνθης με 67-34 και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του κρίσιμου αγώντα της Κυριακής με τον Μαντουλίδη. Καλά στοιχεία και από τον Αρίωνα, ο οποίος αγωνίστηκε με πολλούς παίκτες από τις ομάδες υποδομών.

Ο ΓΑΣ μπήκε από την αρχή δυνατά και με όπλο την άμυνα κατάφερε να φτιάξει από νωρίς διαφορά και να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο με 17-9. Μάλιστα στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά ξεπέρασε τους 10 πόντους, με την ομάδα της Κομοτηνής να κλείνει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 33-17.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με τον ΓΑΣ να κλείνει του διαδρόμους και τον Αρίωνα να μην μπορεί να απειλήσει επιθετικά. Έτσι οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής ανέβασαν και άλλο τη διαφορά, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 53-29, ενώ το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αρκετά κακό και για τις δύο ομάδες, με το τελικό 67-34 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 17-09, 33-17 )ημίχρονο), 53-29, 67-34 (τελικό αποτέλεσμα)