ΕΠΣ Έβρου: Σκέψεις ακόμα και για παρέμβαση σε… ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ εις βάρος διαιτητή που είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα

Εντονότατες είναι οι αντιδράσεις από την Θύελλα Παλιουρίου για την διαιτησία στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Ορφέα Σοφικού, στον οποίο όπως έγραψε το ThrakiSportS είχαμε τρεις κόκκινες κάρτες μετά την λήξη της αναμέτρησης σε βάρος της Θύελλας και αφού προηγουμένος το Σοφικό ανέτρεψε στο τέλος την εις βάρος του κατάσταση και πήρε τη νίκη.

Στο παλιούρι βράζουν κατά του διαιτητή. Είναι χαρακτηριστικό ότι σχολιάζουν σε ιστοσελίδα του χωριού: «Ένας παντελώς άχρηστος, τραγικά ανίκανος και επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο διαιτητής ονόματι Δαλαμπούρας (στρατιωτικός στο επάγγελμα) μαζί με έναν εξίσου άχρηστο, άσχετο και ανίκανο επόπτη, κάποιον Κελεσίδη, “έσφαξαν” εν ψυχρώ την Θύελλα Παλιουρίου και την υποχρέωσαν σε άδικη ήττα από το Σοφικό με 2-1».

Όπως υποστηρίζουν, ο βοηθός «δεν σήκωσε την σημαία στο καταφανέστατο οφσάιντ και έτσι έγινε το 1-1 με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει στο 89’». «Σαν να μην έφτανε αυτό», προσθέτουν, «στις καθυστερήσεις με νέο γκολ οφσάιντ που κατακύρωσε λανθασμένα ο Δαλαμπούρας, έγινε το 1-2. Στη φάση αυτή ο επόπτης Κελεσίδης σήκωσε την σημαία για οφσάιντ αλλά ο διαιτητής δεν το σφύριξε και έτσι και ο βοηθός την κατέβασε».

«Στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων παικτών μας, ο αχρηστοανίκανος Δαλαμπούρας απέβαλλε τρεις παίκτες μας. Τους Δοίνούδη, Κισσούδη και Μπιτζιμινούδη», επισημαίνει το άρθρο. Και προσθέτει ότι στο Παλιούρι επικρατεί τεράστια αγανάκτηση για τον Δαλαμπούρα όπως και στους Παλιουριώτες της Αθήνας και του εξωτερικού «γιατί δεν είναι δυνατόν ένα χωριό να κάνει τα πάντα για να κρατήσει “ζωντανή” την ομάδα, να βάζουν από την τσέπη τους χρήματα φτωχοί αγρότες, μεροκαματιάρηδες και απλοί υπάλληλοι για να καλύψουν τα έξοδα και να έρχεται ο κάθε Δαλαμπούρας να τα διαλύει όλα με την ανικανότητα και την ασχετοσύνη του».

Η είδηση όμως έρχεται πιο κάτω. Αντιγράφουμε: «Επειδή η διαμαρτυρία στον Σύνδεσμο Διαιτητών Έβρου αλλά και την ΕΠΣ Έβρου δεν πρόκειται να φέρει κανένα αποτέλεσμα, υπάρχουν σκέψεις για πιο… δυναμικές ενέργειες. Αν και η διοίκηση της Θύελλας δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα, οι σύλλογοι Παλιουριωτών Αθήνας και Γερμανίας μέσα στην βδομάδα σκέφτονται να στείλουν επιστολές διαμαρτυρίας για τον Δαλαμπούρα τόσο στον διοικητή της μονάδας που υπηρετεί στον Λαγό, όσο και στον στρατηγό της 16ης Μεραρχίας. Σε αυτή θα αναφέρουν την τεράστια αναστάτωση που προκάλεσε στους κατοίκους του χωριού με την προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά του ο Δαλαμπούρας. Κι επειδή υπάρχει δυνατότητα από τους Παλιουριώτες της Αθήνας και μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο του ΓΕΕΘΑ κ.Αποστολάκη, εξετάζεται και αυτό το ενδεχόμενο».