Tσίπρας και Λεβέντης ανέβηκαν Κομοτηνή αλλά… επιστρέφουν στην Αθήνα απογοητευμένοι ελέω Πανθρακικού

 

Φανταστείτε σε ένα σύμπαν παράλληλο τον Τσίπρα και τον Λεβέντη να άφηναν τα έδρανα της Βουλής, να φορούσαν σορτσάκια και ποδοσφαιρικά παπούτσια και αντί να μιλούν για πολιτική να παίζουν μπάλα στα ελληνικά γήπεδα.

panthrakikos-kallithea-endekadesΑυτό πέρασε από το μυαλό μας παίρνοντας στο ΔΑΚ Κομοτηνής τις συνθέσεις του Πανθρακικού και της Καλλιθέας, βλέποντας το ρόστερ των φιλοξενούμενων να έχει στη βασική ενδεκάδα τους  τα επίθετα των δύο αυτών πολιτικών (δεξιά).

Φυσικά ο συγκεκριμένος Τσίπρας δεν λέγεται Αλεξης αλλά Ανδρέας και ο συγκεκριμένος Λεβέντης δεν είναι Γιώργος αλλά Πέτρος. Κυρίως όμως, δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική, παρά μόνο προσπαθούν σε κάθε αγώνα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με τη φανέλα της Καλλιθέας.

Μιλώντας στο ThrakiSportS μας είπαν πως δεν έχουν και καμία συγγένεια ούτε με τον πρωθυπουργό ο πρώτος, ούτε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων ο δεύτερος.

Τα πειράγματα που τους γίνονται τόσο από φίλους και γνωστούς, όσο και κατά την ώρα που αγωνίζονται είναι πολλά, με τους δύο παίκτες να γελάνε. Φυσικά και οι δύο το αποδέχονται και ειδικά μέσα στο γήπεδο δεν δίνουν σημασία σε αυτά που τους λένε οι αντίπαλοι φίλαθλοι, τα οποία συχνά δεν είναι και λίγα, δεδομένης και της παρατεταμένης τεταμένης ατμόσφαιρας στο πολιτικό σκηνικό.