Β’ Εθνική: Επιχορήγησαν τις ομάδες του 2ου ομίλου και άφησαν εκτός τις ομάδες της Θράκης

Την ημέρα που έγινε γνωστή η ημερομηνία της κλήρωσης του πρωταθλήματος γυναικών της Β’ Εθνικής η ΕΠΟ έστειλε στις ομάδες μία επιστολή που ενημέρωνε για την ημερομηνία και την ώρα της τέλεσης της κλήρωσης.

Ενημέρωνε όμως και για την οικονομική ενίσχυση των ομάδων του δευτέρου ομίλου με 2.000 ευρώ αν μετακινηθούν προς Κρήτη ή Δωδεκάνησα ακτοπλοϊκώς και με 3.000 ευρώ τις μετακινήσεις που αφορούν από Κρήτη προς Δωδεκάνησα και θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο αεροπορικώς. Στο συγκεκριμένο όμιλο να πούμε ότι μετέχουν πέντε ομάδες, εκ των οποίων οι δύο είναι από την Αθήνα, οι δύο από την Κρήτη και μία από τη Ρόδο.

Αντίθετα για τις δύο ομάδες της Θράκης που έχουν να πάνε δύο φορές στο Βόλο, μία στα Τρίκαλα, μία στην Κατερίνη, μία στα Ιωάννινα, μία στη Θεσσαλονίκη και μία στις Σέρρες δεν έχει προβλεφθεί καμία βοήθεια και καμία οικονομική ενίσχυση. Αν κάποιος προσθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για τις μετακινήσεις αυτές πιθανότατα το ποσό αυτό να αγγίξει τις μετακινήσεις των ομάδων του δευτέρου ομίλου.

Είναι όμως άδικο η ΕΠΟ να παίρνει αποφάσεις για τις μετακινήσεις των ομάδων του δευτέρου ομίλου και να αφήνει εκτός τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν τα έξοδα τους από την τσέπη τους.

Όπως και να έχει αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει αρκετά την Βασίλισσα Θράκης και την Ροδόπη ’87, καθώς καλούνται να πληρώσουν μόνες τους όλα τα έξοδα της χρονιάς, με ελάχιστα έσοδα και με πυξίδα και οδηγό το μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις δύο ομάδες.

metakinisi-gynaikwn-epo