Εκτός για τρεις μήνες ο Κώστας Τσαμούρης της Καϊζερσλάουτεν

 

Άτυχος στάθηκε ο Ξανθιώτης αμυντικός της Καϊζερσλάουτεν Κώστας Τσαμούρης αφού λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την Χεσεν Κασελ που έληξε 1-1 τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός 2-3 μήνες.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος που ταυτόχρονα σπουδάζει ως Μηχανολόγος Μηχανικός, όπως ανέφερε στο ThrakiSports έπεσε άτσαλα στο έδαφος αρχικά στο εικοσάλεπτο και του βγήκε ο ώμος, τον οποίο οι γιατροί της ομάδας κατάφεραν να επαναφέρουν στην θέση του. Στο 83′ όμως σε προσπάθεια να διώξει την μπάλα του ξαναβγήκε πάλι από την θέση του και αφού οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν αντικαταστάθηκε.

tsamouris-traumatismosΟι γιατροί αφού τον εξετασαν διέγνωσαν μηνίσκο στον ώμο και αποφασίστηκε χειρουργείο που θα γίνει την Πέμπτη στο Καϊζερσλάουτεν και θα τον αφήσει εκτός 2 με 3 μήνες. Ο Τσαμούρης θα μείνει και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Γερμανία μεχρι τα μέσα Δεκέμβρη όπου επιστρέφει στην Ελλάδα με την χειμερινη διακοπή και του πρωταθλήματος.

Μάλιστα όπως δήλωσε και στο ThrakiSportS λόγω οτι αργεί η επανέναρξη του δεύτερου γύρου, ελπίζει να είναι έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομαδας του Καιζερσλάουτεν (αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία Γερμανίας) στην οποία ήταν βασικός στέλεχος εχοντας 12 συμμετοχές και 4 ασίστ σαν φουλ μπακ που αγωνιζόταν την φετινή χρονιά.

Ο διεθνής με την Εθνική Κ19, αγωνιζόταν στις Ακαδημίες της Ξανθης μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 όταν και έγινε επαγγελματίας. Πάντως ο Τσαμούρης δεν πήρε ποτέ όπως και πολλά άλλα παιδιά τον χρόνο συμμετοχής που άξιζαν, για να έρθει ο δανεισμός του και κατόπιν η παραμονή του στην Λαμία πού έκανε μια εξαιρετική σαιζόν, ενω παραλίγο πέρυσι να συνέχιζε στην Α’ Εθνικής της Σερβίας και στον Κισσαμικό πριμ επιλέξει Γερμανία!  Και μάλλον καλα έκανε σύμφωνα με τον ίδιο πάρα την ατυχία του…