Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από την ΕΟΠΕ και όλες τις ομάδες για τον χαμό της Νίκης Εφραιμίδου – Το μεσημέρι η κηδεία

 

Συγκίνηση σε όλες τις ομάδες βόλεϊ του Έβρου και της Θράκης γενικότερα έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Νίκης Εφραιμίδου, η κηδεία της οποίας θα γίνει σήμερα Κυριακή 16/10 και ώρα 13:00 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΟΠΕ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης εκφράζει τη βαθειά του οδύνη για τον χαμό της «ψυχής» της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας, Νίκης Εφραιμίδου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπό της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Βόλεϊ.

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανέφερε: «Ο Πρόεδρος , τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και όλη η Αθλητική Οικογένεια του Μ.Γ.Σ. «Εθνικός Αλεξανδρούπολης», εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπούσης κ.Νίκης Εφραιμίδου και ειδικότερα στους δύο γιους της Νέστορα και Αθανάσιο. Η κ. Νίκη υπήρξε επί χρόνια η «ψυχή» του παραρτήματος της ΕΟΠΕ στην Αλεξανδρούπολη, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες και βοήθεια σε όλα τα σωματεία του Βόλλευ και τους αθλητές. Η ευγένεια και το χαμόγελό της θα μας συντροφεύουν για πάντα».

Ο ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής ανέφερε: «Καλό ταξίδι στην κυρία Νίκη. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της και στην ευρύτερη οικογένεια του βόλλευ Αν Μακεδονίας – Θράκης που αγάπησε και υπηρέτησε».

Ο ΑΣΑ Εβρος Σουφλίου ανέφερε: «Προκαλεί θλίψη η πρόωρη απώλεια της κυρίας Νίκης Εφραιμίδου, που υπηρέτησε στο χώρο του αθλητισμού και ποιο συγκεκριμένα του βόλεϊ, ως γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Αν. Μακεδονίας με ακατάβλητη εργατικότητα, εντιμότητα, ήθος και υπευθυνότητα. Στους πολύ δικούς της ανθρώπους εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας. Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Α. Έβρου Σουφλίου».