ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο επεισοδιακό ντέρμπι ανάμεσα σε Έβρου Σουφλίου και Ενωση Άνθειας Αριστεινου

 

Με ηγέτη και σκόρερ δύο τερμάτων τον Γιάννη Καπανίκα, η Ένωση Ανθείας Αριστείνου έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας εκτός έδρας του Έβρου Σουφλίου και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, μαζί με ΑΕ Διδυμοτείχου, Ορέστη Ορεστιάδας και Ποντιακό Αλεξανδρούπολης.

Οπως αναφέρει και η «Αθλητική του Έβρου», ο Καπανίκας άνοιξε το σκορ στο 20′ και διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 78ο λεπτό. Νωρίτερα  στο 35’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέναλτι είχε διαμορφώσει το 02 ο Λεωνίδας Εφραιμίδης που μόλις πριν λίγες εβδομάδες πήρε μεταγραφή από το Σουφλί στην Ενωση Ανθειας Αριστείνου και ήταν αναμφισβήτητα από τους πρωταγωνιστές του αγώνα,ενώ το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Πετκίδης στο 55′ μειώνοντας σε 1-2 εκείνη την στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φάση του πέναλτι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Δουλούδης ως ο τελευταίος παίκτης που υπέπεσε στην παράβαση,  ενώ στο 64’ είχαμε δεύτερη κόκκινη στον Ανδρονικίδη για εξύβριση. Όλα αυτά οδήγησαν μάλιστα στην οργισμένη ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου κατά του διαιτητή Κεσσούδη και των βοηθών Καραϊσκου και  Παλαιοπάνη.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Π. ΖΑΠΑΡΤΙΔΗς): Δουλούδης Αθ., Γκότσιος Γλ. (34’ Σοφοτάσιος Δ.), Πουλιλιός Δημ. (45’ Λ.Τ. Πετκίδης Γ.), Μπετζέκας Χρ., Ανδρονικίδης Στυλ., Μαλλιώρας Θωμάς, Δροσάκης Αλέξ., Μαργαρίτης Κώστ., Μπάμνιος Απ., Μυσιούδης Κώστ., Λάζος Αθ. (75’ Κελεσίδης Αν.).
ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Μ. Φλωρος): Θυμνιανίδης, Δουμπουλάκης (46’ Πετρίδης), Φραγγουλίδης, Παπαδημητρίου, Λίτσιος, Πατσιώρας, Τσαπάνης, Εφραιμίδης (69’ Μαλτέζος), Δορουγιδένης, Δεδελούδης (78’ Τσακανίκας), Καπανίκας.