LIVE το Kύπελλο Γ’ Εθνικής: Ορφέας Ξάνθης- AE Ποντίων Βατόλακκου και Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους νοκ άουτ αγώνες της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου Γ’ Εθνικής της Δόξα Προσκυνητών με τον Εορδαϊκό και του Ορφέα Ξάνθης με την AE Ποντίων Βατόλακκου.

Καλησπέρα σε όλους. Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στις δυο ομάδες της Θράκης που δίνουν χωρίς άγχος εντός έδρας παιχνίδια. Πριν ξεκινήσουμε όμως με τα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς της αποψινής μετάδοσης.

Ώρα 14:22  Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:25   Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 14:29  Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων κυπέλλου της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:32  Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 14:35  Χορηγός της σημερινής μεταδοσης κυπέλλου είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:38  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 14:45 Οι εντεκάδες των ομάδων στην Ξάνθη:

Ορφέας Ξάνθης: Αθανασίου, Τορομανίδης, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης  Β., Καραγκιόζης  Γ., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Μουμίν Ογλού

AE Ποντίων Βατόλακκου: Νομικός, Σπηλιώτης, Τσιαρσιώτης, Μπιμπίρης, Τσαγκκαλίδης, Μανητέας, Χαλαζωνίτης,, Χαραλαμπίδης, Βογδόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Μπιζιώτας.

Ωρα 14:50Οι εντεκάδες των ομάδων και στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης:

Δόξα Προσκυνητών: Κορωνάκης, Σιδηρόπουλος Δημητριάδης, Μουζασβίλι, Λιβαδιώτης, Τρίχας, Ανυφαντάκης, Σερίφης, Πανουριάς, Γιαννακιτσίδης,, Εμρέ

Εορδαϊκός: Στόικος, Τσιχράτσε, Λιάπτσης, Σαββίδης, Λιάμης, Τσερτσίδης, Μπαλίτσας, Μυροφορίδης,  Ίβιτς,  Καλογιαννίδης,  Βλαδίκας

Ώρα 14:53 Οι αναπληρωματικοί των ομάδων στη Κομοτηνή:

Δόξα Προσκυνητών: Τσίτσος , Μόσχος, Λετσής, Τσερτσάς, Θωμάς, Μαζιλάς,  Ιωαννίδης

Εορδαϊκός: Κανταρτζής, Νικολαιδης, Ζινοβίτσας

Ώρα 14:55  Οι αλλαγές των δύο ομάδων στη Ξάνθη:

Ορφέας Ξάνθης: Πασχαλάκης, Μόσχος, Τζαμπάζ Χακή, Ρούφος, Χαραλαμπίδης, Μελισσόπουλος, Κωτίδης.

AE Ποντίων Βατόλακκου: Αντωνιάδης, Τσολώτας, Ντεμάι,Δεληγιάννης, Νεστορόπουλος, Κωτσαντισόγλου, Λάντος.

Ώρα 14:58 Οι διαιτητικές τριάδες στους δύο αγώνες.

Στην Ξάνθη: Τρακαλιάννης, Σάββας, Κρυωνάς (Σερρών)

Στην Κομοτηνή: Ψωμόπουλος, Καμπερίδης, Μιναδάκης (Καβάλας)

Ωρα 15:02 Έναρξη των αγώνων σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Ώρα 15:07 Κόρνερ ορφεα εκτελεση με πασα από τον Μπουνταγκίδη στον Καραγκιόζη Γ.. που σουταρε αλλα η μπαλα εφυγε πανω από το δοκαρι

Ωρα 15:09 Ο Σερίφης μπήκε από τα αριστερά μόνος, αλλά η μπάλα έφυφε λίγο έξω από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας

Ωρα 15:11 Απευθείας φάουλ από τα δεξιά με τον Καραγκιόζη Γιάννη, στη κλειστή γωνία του Νομικού, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε σωστά.

Ωρα 15:14 Γκοοοολ για τη Δόξα! Πάσα Εμρέ και ο Γιαννακιτσίδης με πλασέ κάνει το 1-0! Αλλαγή του σκορ στη Κομοτηνή, Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός 1-0.

Ωρα 15:15 Προσπάθεια να απειλήσει ο Ορφέας με τον Τορομανίδη να μπαίνει από τα δεξιά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τη μπάλα έφυγε αουτ

Ωρα 15:19 Λίγοι φίλαθλοι έχουν δώσει το παρών και στους δύο νομούς,, αφού και στα δύο γήπεδα βρίσκονται περίπου 100 φίλαθλοι. Βέβαια λόγω της χωρητικότητας στην Κομοτηνή φαίνονται περισσότεροι σε σχέση με το γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη.

Ωρα 15:21 Ένα-δύο Τορομανίδης και Καραγκιόζης Γιάννης, με τον τελευταίο να σπάει στον Μουμίν Ογλού ο οποίς αστόχησε σε μια μοναδική ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι!

Ωρα 15:22 Ισορρόπησε πλέον το παιχνίδι ο Εορδαϊκός στην Κομοτηνή.

Ωρα 15:24 Σέντρα του Μπουνταγκίδη στον Ξαντινίδη, με τον τελευταίο να επιχειρεί να κρεμάσει τον τερματοφύλακα αλλά την μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ.

Ωρα 15:25 Γκοοοολ και στην Ξάνθη! Μετά την μεγάλη ευκαιρία του Ξαντινίδη, έχουμε ένα δυνατό σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη έξω από την περιοχή με το αριστερό με την μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας! Ορφέας Ξάνθης – AE Ποντίων Βατόλακκου 1-0!

Ωρα 15:27 Να σημειωθεί επίσης, πως ο προπονητής της Δόξας Προσκυνητών έχει επιλέξει αρκετούς αναπληρωματικούς για το σημερινό παιχνίδι, με σκοπό να δώσει χρόνο και σε παίκτες οι οποίοι δεν είναι βασικοί στα ματς πρωταθλήματος.

Ωρα 15:29 Γκοοοολ και πάλι στην Ξάνθη! Σέντρα του Καραγκιόζη Γ. και ο Μαυρόπουλος αυτή τη φορά, ευστοχεί με το αριστερό στην κλειστή γωνία για να κάνει 2-0! Ορφέας Ξάνθης – AE Ποντίων Βατόλακκου 2-0!

Ωρα 15:32 Συνεχίζεται το παιχνίδι κατοχής στην Κομοτηνή, με τον ρυθμό να έχει πέσει και να μην δημιουργούνται νέες φάσεις τα τελευταία δέκα περίπου λεπτά.

Ωρα 15:33 Πάσα του Εμρέ, και σουτ του Γιαννακιτασίδη, με τον Στόικο να αποκρούει σωτήρια!

Ωρα 15:35 Λάθος στην άμυνα του Εορδαϊκού, ο Γιαννακιτσίδης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, αλλά το σουτ του πέρασε για λίγο άουτ.

Ωρα 15:37 Γκολ στο ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης. Λάθος στην άμυνα της Δόξας Προσκυνητών αυτή τη φορά, το οποίο όμως ο Καλογιαννίδης εκμεταλλεύτηκε σωστά και ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1. Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός 1-1!

Ωρα 15:39 Γκολ στην Ξάνθη! Πέναλτι για την AE Ποντίων Βατόλακκου, με τον Ζαχαριουδάκη να εκτελεί και τη μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Αθανασίου! Ορφέας Ξάνθης – AE Ποντίων Βατόλακκου 2-1!

Ωρα 15:41 Δοκάρι για τον Ορφέα, πάσα του Τορομανίδη στον Μαυρόπουλο,  με το σουτ να καταλήγει στο δοκάρι της αντίπαλης εστία. Την ίδια στιγμή στην Κομοτηνή Δόξα Προσκυνητών και Εορδαϊκός παραμένουν στο 1-1.

Ωρα 15:44 Μεγάλη φάση για τον Ορφέα! Πάσα του Μαυρόπουλου για τον Μουμίν Ογλού με τον τελευταίο να μην μπορεί να κάνει το 3-1 από θέση τετ-α-τετ.

Ωρα 15:48 Ημίχρονο στην Κομοτηνή με το σκορ στο 1-1.

Ωρα 15:49 Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στην Ξάνθη, με τον Ορφέα να προηγείται στο σκορ με 2-1.

Ωρα 15:49 Να θυμίσουμε πως η μετάδοση των σημερινών αγώνων, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους χορηγούς μας

Ωρα 15:50  Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 15:51   Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 15:52  Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων κυπέλλου της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:53  Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 15:55  Χορηγός της σημερινής μεταδοσης κυπέλλου είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 15:57  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 15:58 Πριν αρχίσουν τα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων σε Ξάνθη και Κομοτηνή, να πούμε τα σκορ στα υπόλοιπα ματς του πρώτου ομίλου.

Ορφέας Ξάνθης-ΑΕΠ Βατόλακκου  2-1 (25′ Καραγκιόζης Γ., 29′ Μαυρόπουλος / 38′ Ζαχαριουδάκης πεν)
ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Αριδαίας  0-0
Μακεδονικός Φούφα-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-0
Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας  0-0
Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης  2-0 (7′-39′ Υψηλός)
Δόξα Προσκυνητών-Εορδαϊκός  1-1 (14′ Εμρέ / 36′ Καλογιαννίδης)
ΦΑΣ Νάουσα-Απόλλων Παραλιμνίου  2-1  (14′ Ντινόπουλος, 17′ Κωτσόπουλος / 24′ Τριανταφύλλου Κ.)

*Η Καβάλα προκρίνεται άνευ αγώνα

Ώρα 16:00 Έναρξη των δεύτερων ημιχρόνων σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Ωρα 16:05 Γκοοολ στη Κομοτηνή! Σέντρα του Τρίχα, κεφφαλιά του Πανουριά και η μπάλα στο δεξί γάμα για 2-1! Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός 2-1!

Ωρα 16:06 Τεράστια ευκαιρία για τον Ορφέα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, αφού έγινε το γέμισα από τον Κατρανίτσα,, ο Καραγκιόζης από θέση τετ-α-τετ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

Ωρα 16:08 Γκοοοολ για τον Ορφέα! Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γιάννη Καραγκιόζη, στη κλειστή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα και 3-1! Ορφέας Ξάνθης – AE Ποντίων Βατόλακκου 3-1!

Ωρα 16:12 Γκολ και πάλι στην Ξάνθη. Γρήγορη απάντηση από την Α.Ε Ποντίων, με σκόρερ τον Χαλαζωνίτη. Ορφέας Ξάνθης – AE Ποντίων Βατόλακκου 3-2!

Ωρα 16:17 Ωραία εκτέλεση φάουλ του Ανυφαντάκη, με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Ωρα 16:21 Αλλαγή για την Δόξα. Βγαίνει ο Σερίφης και μπαίνει ο Μαζιλάς.

Ωρα 16:22 Ευκαιρία και πάλι για την Δόξα, με τον Πανουργιά να σουτάρει και τον Στόικο να αποκρούει σωτήρια στην γωνία του.

Ωρα 16:26 Ισορρόπησαν τα παιχνίδια στις δύο πόλεις, έπεσε ο ρυθμός και αποτέλεσμα αυτού μειώθηκαν οι τελικές.

Ωρα 16:27 Αλλαγή για τον Ορφέα, ο Χαραλαμπίδης παίρνει τη θέση του Ξαντινίδη.

Ωρα 16:30 Δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα, ο Πασχαλάκης θα πάρει τη θέση του Καρά Αλή.

Ωρα 16:31 Δεύτερη αλλαγή για την Δόξα. Αποχωρεί ο Ανυφαντακης και τη θέση του παίρνει ο Λετσής.

Ωρα 16:33 Πρώτη αλλαγή και για την Α.Ε Ποντίων. Βγαίνει ο Μανητέας, και τη θέση του παίρνει ο Κωτσαντισόγλου.

Ωρα 16:37 Αλλαγή και για τον Εορδαϊκό. Αποχωρεί ο Περτσιδης και εισέρχεται ο Ζινοβιτσης

Ωρα 16:38 Ακόμα μία αλλαγή για την Δόξα στην Κομοτηνή. Βγαίνει Γιαννακιτσίδης, μπαίνει ο Ιωαννιδης

Ωρα 16:39 Κίτρινη στον Βασίλη Καραγκιόζη.

Ωρα 16:42 Αλλαγή για τον Ορφέα. Αποχωρεί ο Μπουνταγκίδης και μπαίνει ο Τζαμπάλ Χακή.

Ωρα 16:43 Ακόμα μία αλλαγή και για την Α.Ε Ποτνίων. Βγήκε ο Βογδόπουλος και μπήκε ο Ντεμάι.

Ωρα 16:45 Σέντρα του Καραγκιόζη Βασίλη, σουτ από τον Μουμίν Ογλού και η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ωρα 16:47 Κίτρινη κάρτα στο Τορομανίδη.

Ωρα 16:49 Κίτρινη και στον Χαραλαμπίδη από πλευράς Α.Ε Ποντίων για διαμαρτυρία.

Ωρα 16:50 Μετράμε αντίστροφα πλέον για το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών σε Ξάνθη και Κομοτηνή!

Ωρα 16:52 Τελικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή, με την Θρακιώτικη ομάδα να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου! Δόξα προσκυνητών – Εορδαϊκός 2-1!

Ωρα 16:55 Τέλος του αγώνα και στην Ξάνθη. Ορφέας Ξάνθης – Α.Ε Ποντίων Βατόλακκου 3-2!

Ο Ορφέας νικά και προκρίνεται επίσης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Ευχαριστούμε το cafe-bar De Novo, την ACS Ξάνθης, την βιομηχανία ρούχων Figli και τα καταστήματα Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, την επιχείρηση Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης και την Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών του Νίκου Τρίχα  για την συνεισφορά τους σε αυτήν την μετάδοση. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τις αναμετρήσεις…