LIVE από το Εύμοιρο: Ασπίδα Ξάνθης – Ερμής Αγιάς 67-69 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και Ερμή Αγιάς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο Εύμοιρο και μεταδίδει…

Ώρα 16:20 Καλησπέρα από το Εύμοιρο και το κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου”. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και Ερμή Αγιάς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Ώρα 16:24 Πριν ξεκινήσουμε να πούμε πως χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξιδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:27 Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:31  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:34 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:40 Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Ασπίδα στο παλατάκι του Ευμοίρου, το οποίο πέρσι ήταν πραγματικό κάστρο, καθώς η ομάδα της Ξάνθης ήταν αήττητη πέρσι σε αυτό. Η Ασπίδα αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα από τον Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι με 71-69.

Ώρα 16:45 Απέναντι της θα βρει τον Ερμή Αγίας, μία ομάδα που είναι επίσης νεοφώτιστη στην κατηγορία και που κέρδισε για δεύτερη συνεχομενη χρονιά άνοδο, καθώς τη χρονιά 2014-15 αγωνιζόταν στην Α΄ κατηγορία της ΕΣΚΑΘ. Στην πρεμιέρα ο Ερμής κέρδισε το Στρατώνι εντός έδρας με 87-67.

Ώρα 16:49 Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: Φίλιππος Βέροιας – Πιερικός Αρχέλαος, Στρατώνι – Καστοριά, Αγρίνιο – Χαρίλαος Τρικούπης, Πολύγυρος – ΧΑΝΘ, Ευρώπη Πευκοχωρίου – Ανατόλια, Γέφυρα – Ερμής Λαγκαδά, Καρδίτσα – Αίας Ευόσμου.

Ώρα 16:53 Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης από το Σύνδεσμο Κιλκίς και ο Δήμος Δημάδης από το Σύνδεσμο Σερρών

‘Ωρα 16:55 Ξεκίνησε η παρουσίαση των δύο ομάδων. Σε πέντε λεπτά θα έχουμε τζάμπολ

Ώρα 17:03 Με καθυστέρηση τριών λεπτών έχουμε τζάμπολ στο παιχνίδι. Πεντάδες. Για την Ασπίδα ξεκινάνε οι Κουτσογιάννης, Ασημάκης, Παπαθανασίου, Μανδαλάκης και Πετς. Για τον Ερμή Αγιάς οι πρώτοι πέντε είναι οι Χαλκιάς, Κόμματος, Περρωτής, Τριανταφύλλου και Βαβάτσικος.

Ώρα 17:12 7-9 το σκορ στα τεσσερα λεπτά παιχνιδιού, με τον Ασημάκη να έχει ισοφαρίσει νωρίτερα με τρίποντο και τον Κόμματο να δίνει το προβάδισμα στην Αγία με λέι απ.

Ώρα 17:19 13-15 το σκορ με την Ασπίδα να υποπίπτει σε αρκετά λάθη, τα οποία δεν της επιτρέπουν να περάσει μπροστά.

Ώρα 17:25 Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, με την Ασπίδα να περνάει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με δύο βολές του Στεφανίδη δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Αρκετά δυνατό παιχνίδι μέχι στιγμής, με τους διαιτητές να το αφήνουν και να έχουν αρκετά λάθη στις αποφάσεις τους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Ερμής Αγίας 18-17.

Ώρα 17:31 7΄30 πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Κόμματο να πετυχαίνει τρίποντο για το 22-25. Απανάτει ο Κουτσογιάννης με το σκορ να είναι 24-25.

Ώρα 17:35 5΄23΄΄ για το τέλος του ημιχρόνου, με τον Βαβάτσικο να κάνει με λέι απ το 26-29 και υποχρεώνει τον προπονητή της Ασπίδας να πάρει το πρώτο του τάιμ άουτ.

Ώρα 17:40 3΄19΄΄ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και η Ασπίδα σφίγγει την άμυνα της, περνάει μπροστά με 31-30 και υποχρεώνει τον Ερμή Αγιάς να πάρει τάιμ άουτ.

Ώρα 17:49 26 δευτερόλεπτα για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με το σκορ να είναι 34-34. Από αυτά τα 24 είναι για την Ασπίδα.

Ώρα 17:51 Στην επίθεση της Ξάνθης γίνεται καθαρό φάουλ στον Μανδαλάκη. Ο πρώτος διαιτητής όχι μόνο δεν το δίνει, αλλά χρεώνει και τον πάγκο της Ξάνθης με τεχνική ποινή. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα οι διαιτητές (ειδικά ο πρώτος) είναι πολύ κακοί και με πολλά λάθη.

Ώρα 17:54 Τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, σε ένα πολύ δυνατό πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είναι συνέχεια μαζί στο σκορ. Απότελεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Ερμήας Αγιάς 34-35.

Ώρα 17:57 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξιδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:00 Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:03  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:06 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:19 6΄16 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και με τρίποντο του Κόμματου ο Ερμής Αγιάς ξεφεύγει με 37-43, αναγκάζοντας την Ασπίδα να πάρει γρήγορα τάιμ άουτ.

Ώρα 18:28 Ακόμα 2΄50΄΄ για το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και το σκορ είναι 45-49 για τον Ερμή Αγιάς.

Ώρα 18:33 Τέλος της τρίτης περιόδου, με την Ασπίδα να βρίσκεται πίσω με πέντε πόντους, καθώς οι παίκτες δείχνουν εκνευρισμένοι και με κακές επιλογές, ειδικά στην επίθεση. Απότέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Ερμής Αγίας 47-52.

Ώρα 18:46 5΄51΄΄ για το τέλος και το σκορ είναι 52-59.

Ώρα 18:49 4΄39΄΄ για το τέλος και με ένα γρήγορο 7-0 η Ασπίδα ισοφαρίζει σε 59-59. Τάιμ άουτ για τον Ερμή Αγιάς.

Ώρα 18:56 1΄50΄΄ πριν το τέλος και η Ασπίδα με καλάθι του Κουτσογιάννη περνάει με 61-60.

Ώρα 18:57 1΄33΄΄ πριν το τέλος και ο Ερμής περνάει και πάλι μπροστα με 61-62.

Ώρα 18:59 1΄03΄΄ πριν το τέλος και ενώ νωρίτερα η Ασπίδα πέρασε μπροστά με 64-62 με τρίποντο του Στεφανίδη, ο πρώτος διαιτητής δίνει φάουλ στον Κόμματο σε προσπάθεια για τρεις που δεν υπάρχει.

Ώρα 19:01 40 δευτερόλεπτα για το τέλος, το σκορ είναι 64-66 για τον Ερμή Αγιάς. Επίθεση η Ασπίδα μετά το τάιμ άουτ.

Ώρα 19:04 31 δευτερόλεπτα για το τέλος, 65-66 το σκορ, επίθεση ο Ερμής.

Ώρα 19:05 Ο Περρωτής πετυχαίνει ένα ακροβατικό καλάθι και κάνει το 65-68. Τάιμ άουτ η Ασπίδα, ακόμα 15 δευτερόλεπτα.

Ώρα 19:06 Ο Κουτσογιάννης πετυχαίνει γρήγορο καλάθι και κάνει το 67-68. Τάιμ άουτ για τον Ερμή Αγιάς, ακόμα 11 δευτερόλεπτα.

Ώρα 19:10 Ο Κουτσογιάννης αστοχεί στο τελευταίο σουτ και ο Ερμής Αγιάς κερδίζει με ένα καλάθι. Τελικό Αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Ερμής Αγίας 67-69.

Ώρα 19:12 Θυμίζουμε ότι το αγώνα προσέφεραν η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης», η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab  και οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για την πρεμιέρα της Ασπίδας στο Μεσολόγγι. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθεί ρεπορτάζ και πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ματς και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία…