ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Σε κρίση το πρωτάθλημα κορασίδων – Παραιτήθηκαν δύο ομάδες λίγο πριν το τζάμπολ

 

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα των κορασίδων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς δύο ομάδες από τον πρώτο όμιλο, οι Ίκαροι Σερρών και το Παγγαίο παραιτήθηκαν λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ.

Αυτό έχει σαν συνέπεια ο όμιλος αυτός να μείνει με τρεις ομάδες, ενώ ο όμιλος που συμμετέχουν οι ομάδες της Θράκης έχει κανονικά πέντε.

Οι ομάδες που βρίσκονται στον δεύτερο όμιλο ζήτησαν να ξαναγίνει κλήρωση και να έχουν οι όμιλοι από τέσσερις ομάδες, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό.

Έτσι ενώ το πρωτάθλημα για τις ομάδες τις Θράκης άρχισε κανονικά, στον πρώτο όμιλο θα ξεκινήσουν την τρίτη αγωνιστική (5/11) με τη διεξαγωγή ενός αγώνα, ενώ αυτό θα γίνεται μέχρι την πέμπτη αγωνιστική (10/12) όπου τελειώνει και ο πρώτος γύρος.

Στη συνέχεια οι ομάδες αυτές θα μείνουν άπραγες για δύο μήνες για να παίξουν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο τα μεταξύ τους παιχνίδια για το δεύτερο γύρο.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, όπως γίνεται κατανοητό, στον ένα όμιλο θα έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση, ενώ στον άλλο όμιλο οι ομάδες θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα τεσσάρων μηνών, δημιουργώντας αγωνιστικές ανισότητες.