Β΄ Εθνική: Χωρίς Στεφανίδη η προετοιμασία για την εντός έδρας πρεμιέρα της Ασπίδας

 

Χωρίς τον Γιάννη Στεφανίδη συνεχίζονται οι προπονήσεις της Ασπίδας Ξάνθης, ενόψει του αγώνα μρ τον Ερμή Αγιάς για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Ο αρχηγός της Ασπίδας συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, όπου πριν δύο εβδομάδες υπέστη διάστρεμμα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του για το παιχνίδι της Κυριακής είναι αμφίβολη. Αντίθετα κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα ο Γιώργος Ασημακης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρούνταν από ίωση.

Στην Ασπίδα έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Χαρίλαο Τρικούπη, με το προπονητικό τιμ της ομάδας να εστιάζει όλες αυτές της μέρες στα λάθη που έγιναν στον αγώνα της πρεμιέρας. Το κλίμα είναι καλό και υπάρχει πίστη για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Άλλωστε το Εύμοιρο πέρσι ήταν απόρθητο κάστρο και το ίδιο φιλοδοξούν οι υπεύθυνοι της ομάδας ότι θα είναι και φέτος.

Το ενδιαφέρον του κόσμου της Ξάνθης για το παιχνίδι είναι έντονο και το κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” αναμένεται την Κυριακή στις 17:00 να είναι κατάμεστο.