Ασημένιος ο Μήτκας του Εθνικού στο τουρνουά του Ολυμπιακού

 

Άλλο ένα μετάλλιο και μάλιστα ασημένιο πρόσθεσε  στη συλλογή του ο νεαρός αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κίμωνας Μήτκας. 

Στο  δεύτερο  κατά σειρά τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης  που διοργανώθηκε από την  ομάδα του Ολυμπιακού στο «Μελίνα Μερκούρη»,  ο ταλαντούχος αθλητής από Αλεξανδρούπολη κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου .

Την πρώτη μέρα  των αγώνων ο Κίμωνας πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους του με 3-0 και εξασφάλισε με σιγουριά την είσοδο του στην 8αδα των αγώνων.  Τη δεύτερη μέρα των αγώνων, κερδίζοντας άλλα δύο παιχνίδια με σχετική άνεση, κατάφερε να βρεθεί στο τελικό των παμπαίδων όπου λύγισε στα σημεία  σε αμφίρροπο αγώνα με 3-1 σετ από τον Μαδέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μήτκας  πλέον φιγουράρει στη 2η θέση στους πίνακες αξιολόγησης της ομοσπονδίας, κάτι που φανερώνει τόσο τη σκληρή δουλειά του αθλητή όσο και το υψηλό επίπεδο  που υπάρχει πλέον στο πινγκ-πονγκ της Αλεξανδρούπολης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή του Κίμωνα συνόδεψε ο Παύλος Τελοπουλος  που βρισκόταν στην καρέκλα του προπονητή  και έδινε τις απαραίτητες οδηγίες κατά την διάρκεια των αγώνων.