ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στο ντέρμπι Άρης Αβάτου – Ασπίδα Ξάνθης που έστειλε στην κορυφή τους γηπεδούχους

 

Ο Άρης Αβάτου ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης, το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμιενίδη έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, προηγήθηκε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και σφράγισε τη νίκη λπίγο πριν το τέλος.

Το σκορ άνοιξε στο 20′ ο Πάρης Κοτόπουλος που μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Κισά Ομέρ Κοράι. Πέντε λεπτά νωρίτερα ο ίδιος είχε κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Δεσύλλα που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 89′ με πλασέ του Δεσυλλα ο Χιντ Ιμέρ βρέθηκε μόνος και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Όπως σημειώνε η εφημερίδα Ξάνθη Sport, οι παικτες του Άρη αφιέρωσαν τη νίκη στον συμπαίκτη τους Βασίλη Γκιώλη,ο οποίος την περασμένη Τρίτη είχε τροχαλιο ατύχημα στην Αθήνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά με κάταγμα στην κνήμη και να χρειασθεί χειρουργική επέμβαση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο 55′ τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά ο Μάριος Σάββας, ο αγώνας διακόπηκε για ένα πεντάλεπτο περίπου και τελικά μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Αρκετός κόσμος γέμισε την εξέδρα στο γήπεδο των Μαγγάνων. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης, με βοηθούς τους Κηλικιώτη και Βαμβακίδη.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Ράπτης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Ταχτσίδης, Κουτσούμπας, Χιντ Ιμέρ, Σουκρήογλου, Κοτόπουλος (40′ λ.τ. Γκέκας), Δεσύλλας (90′ Λαζαρίδης), Ξανθόπουλος (60′ Βασιλειάδης).

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Κισά Ομέρ, Ψαρόπουλος, Τζαρτάκης, Σαρηγιαννίδης, Σάββας (60′ Αναστασιάδης), Κοντομιχάλης, Κυρζιαζίδης, Δογιανίδης (46′ Μπουρλόγλου), Σαββόγλου (46′ Χατζηπαρασκευάς), Στεπανιάν, Κατσής.