Τα ξεχωριστά γενέθλια της Πηγής Δεβετζή και η απάντησή της στις εκατοντάδες ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης

 

Η μέρα που εκπνέει έκανε κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη την Πηγή Δεβετζή η οποία σε μια αρκετά δύσκολη για την ίδια συγκυρία, γιόρτασε με λίγους και καλούς φίλους της στην Αθήνα όπου βρίσκεται τα γενέθλιά της.

Την τελευταία εβδομάδα γράφτηκαν πολλά για την ίδια, που κάποια είχαν βάση αλλά πολλά ήταν αναληθή, με την αφορμή της περίφημης αφαίρεσης του ολυμπιακού μεταλλίου στο Πεκίνο (που δεν έχει συμβεί, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, κόντρα στα δημοσιεύματα και την γενικότερη παραφιλολογία). Σίγουρα η Δεβετζή δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, ωστόσο θέλησε να γιορτάσει την ημέρα και σε αυτήν την γιορτή έχει κοντά της τουλάχιστον δύο ακόμα ολυμπιονίκες που τους συνδέει στενή φιλία: την Μιρέλα Μανιάνι και τον Ιωάννη Μελισσανίδη.

Οι τρεις τους κάνουν κολλητό παρεάκι το τελευταίο διάστημα και φυσικά οι καλοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα και δεν εγκαταλείπουν, κάτι που συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση. Η Δεβετζή είχε όμως και άλλους καλούς της φίλους με τους οποίους γιόρτασε τα γενέθλιά της, ακόμα και κάποιους παιδικούς που έτυχε να βρίσκονται στην Αθήνα. Είχε όμως και εκατοντάδες διαδικτυακές ευχές και μηνύματα συμπαράστασης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που συγκίνησε και την ίδια και την ανάγκασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα να απαντήσει με ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

«Ένα μεγάλο ευχαριςτωωωωω!!!!!Επειδή μου αρέσει πάρα πολυ αυτό το τραγούδι όπως κ η Παπαρίζου ,θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλους εσας που μου ευχηθήκαμε για τα γενέθλια μου κ να σας ευχαριστήσω μέσα απ την καρδιά μου για την αγάπη σας κ τις ευχές σας,αλλά κ για την συμπαράσταση που μου δείχνετε καθημερινά!!! Να σας έχει ο Θεός καλά να έχετε υγεία οτι επιθυμείτε κ να ζείτε με χαμόγελο κ αγάπη μεσα στις καρδιες σας!!!!Ζηστε την κάθε μέρα που περνάει όμορφα γιατι δεν ξαναγυρνάει!!! width=❤️ width=❤️ width=❤️ width=❤️ width=❤️ width=❤️»