ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στην άνετη επικράτηση της Δόξας Σώστη επί του Ηρακλή Σαπών

 

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Σώστη υποδέχθηκε τον Ηρακλή Σαπών, σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων.

Η Δόξα επικράτησε άνετα με 3-0, έχοντας επίσης τέσσερα δοκάρια αλλά και αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Ο Ηρακλής έχοντας από την αρχή του ματς αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι του και όντας κακός επιθετικά, δεν κατάφερε να κοντράρει τους αντιπάλους του με αποτέλεσμα να γνωρίσει αυτή την ήττα.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πρώτο τους δοκάρι στο 9’ σε σουτ του Ανδρίκου, ενώ στο 38’ ο ίδιος παίκτης έστειλε εκ νέου την μπάλα στο σίδερο από πλεονεκτική θέση. Ένα λεπτό αργότερα όμως, κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του με κεφαλιά, μετά από την σέντρα του Τέφου. Τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο ένα φαλτσαριστό πλασέ του Μουρτοπάλλα στο 45+1’ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ, όταν μετά την σέντρα του Κελεσίδη στο 52’, ο Σιόζιος με κοντινή προβολή έγραψε το 2-0. Στο 55ο λεπτό το φάουλ του Γιακιμίδη εξουδετέρωσε ο Χατζηισαάκ στην μοναδική αξιόλογη προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι. Στο 77’ νέο δοκάρι για την Δόξα σε σουτ του Κελεσίδη από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 87’ ο Ανδρίκου αστόχησε με κεφαλιά από το ένα μέτρο. Το τελικό 3-0 σημείωσε στο 90+1’ ο MVP του ματς Ανδρίκου, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Καμενίδης): Χατζηισαάκ, Ανδρίκου, Τέφος, Κυπαρισσούδης, Λάβδας (75’ Κανελόπουλος), Παπουτσής, Βαϊόπουλος, Μουρτοπάλλας (63’ Μιντιούρης), Κελεσίδης, Βαγενάς (45’ Μουσταφά Ογούζ), Σιόζιος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΠΩΝ: Τριανταφυλλίδης Β., Γιανγκαμποζίδης, Παπαγεωργίου, Τερσενίδης, Τριανταφυλλίδης Ν., Γιακιμίδης, Εφρεμίδης, Νικηφορίδης (59’ Φωτιάδης), Φωτόβ, Αλεξιάδης, Πουρσανίδης.