Γ’ Εθνική: Προσκλητήριο στους Ξανθιώτες να στηρίξουν τον Ορφέα στο ιστορικό ματς με την Δόξα Δράμας

 

Με αφίσες όπως η ανωτέρω έχει κατακλυστεί η πόλη της Ξάνθης, ενόψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την Δόξα Δράμας. Η αναμέτρηση φέρνει αντιμέτωπες δυο ιστορικές ομάδες από γειτονικούς νομούς, οι οποίες μάλιστα τυγχάνει να παραμένουν αήττητες μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Ορφέας προετοιμάζεται όλη την εβδομάδα με απογευματινές προπονήσεις για αυτόν τον αγώνα, που θυμίζει τοπικές κόντρες από τα παλιά και αναμένει να συγκεντρώσει πολύ κόσμο στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ. Όπως μάλιστα έχει ανακοινωθεί, όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα συμβάλουν και στην ταχύτερη διεκπεραίωση των έργων που γίνονται σε αυτό.

Από την άλλη πλευρά, πολλά ακούγονται για εκδρομή εκατοντάδων δραμινών στην Ξάνθη, αλλά τα ίδια ακούγονταν και πριν αππό δύο εβδομάδες και τελικά με το ζόρι βρέθηκαν κάτι δεκάδες στην Κομοτηνή για το ματς με την Δόξα Προσκυνητών. Σε εκείνη την μοναδική της έξοδο εκτός έδρας, η Δόξα Δράμας είχε αφήσει δυο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου.

Υπενθυμίζεται ότι αυτήν την Κυριακή αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων της Γ’ Εθνικής που πάνε μισή ώρα νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν στις 16:00 και κατά συνέπεια οι φίλαθλοι καλό θα ήταν να βρεθούν αρκετά νωρίτερα στο γήπεδο του ΑΟΞ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι την ίδια ώρα θα υπάρχει κανονικά αγωνιστική δραστηριότητα στο τοπικό της ΕΠΣ Ξάνθης με τα ματς της Α1 Κατηγορίας, καθώς αναβολές γίνονται μόνον όταν συμπίπτουν οι αγώνες με την επαγγελματική ομάδα της Ξάνθης…