ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο νικηφόρο πέρασμα της κυπελλούχου Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου από τον Πολύανθο

 

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ο τοπικός Κομψάτος υποδέχθηκε στον γήπεδο του Πολυάνθου την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, παρουσία περίπου 100 φιλάθλων.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού σε όλη την διάρκειά του και με γρήγορο, επιθετικό ποδόσφαιρο από το εναρκτήριο κιόλας λάκτισμα, κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Πολυάνθου και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας με 1-4.

Στο 23’ η Δόξα άνοιξε το σκορ, όταν η κάθετη μπαλιά του Τζιρίδη είχε σαν τελικό αποδέκτη τον Τουρασανίδη, που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 0-1. Στο 28’ οι περσινοί κάτοχοι του τροπαίου διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κοσίη, ο οποίος αφού πέρασε και τον Αεράκη σκόραρε σε κενή εστία.

Η αντίδραση του Κομψάτου ήρθε στο 43’, με τον Πουσκουλού να κλέβει την μπάλα από τον Παρασκευόπουλο και με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή να μειώνει προσωρινά σε 1-2. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα τέρμα των φιλοξενούμενων από τον Κοσίη, που με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε κάποια δραματική αλλαγή με την Δόξα να διατηρεί την υπεροχή της και τον Πολύανθο να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα. Στο 64’ το Νέο Σιδηροχώρι είχε δοκάρι σε εξ επαφής κεφαλιά του Γιαννακίδη, ενώ στο 78’ ο Τουρασανίδης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΚΟΜΨΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ (Δημόπουλος, Μπάμπουλας): Αεράκης, Τριανταφυλλίδης, Χαλήλ Σονέρ, Τοκούτσης (Μουμίν Αικούτ) (Μουμίν Εμίν), Φλωροκάπης, Δημόπουλος, Κιοσσές, Τασούδης, Χατζηαντωνίου, Πουσκουλού Μεχμέτ, Αμαξόπουλος (Βουτσάς).

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Ποιμενίδης, Αγγελής (Γιαννακίδης), Τζελέπης, Αλεξακούδης, Παρασκευόπουλος, Αμοιρόπουλος, Κοσίης (Ντράτση), Τζιρίδης (Παππούς), Κυζιρίδης, Ταβασίδης, Τουρασανίδης.