Βραβεύθηκαν στην Γιορτή Τρύγου στο Σουφλί οι τρεις διεθνείς παμπαίδες του Έβρου

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

– Τους τρεις Σουφλιώτες βολεϊμπολίστες που συμμετείχαν με την Εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων βράβευσε πριν μερικές ημέρες το Σωματείο «Φίλοι της Αμπέλου και του Οίνου-Στάφυλος» και ο  Αμπελουργικός Συνεταιρισμός Σουφλίου.

Η βράβευση έγινε στην «γιορτή Τρύγου» και αφορούσε τους Ιάσωνα Αλεξούδη,  Χαράλαμπο Παπαδημητρίου και Δημήτρη Μούχλια.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ιβάνιτσα της Σερβίας πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Παμπαίδων όπου η Εθνική Ελλάδος, έχοντας στην σύνθεσή της του τρεις Σουφλιώτες, κατέκτησε την δεύτερη θέση.

«Με τη σειρά μας τους ευχόμαστε η καινούργια αθλητική περίοδος να τους βρει να είναι υγιείς, χωρίς τραυματισμούς και να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά τόσο σε ομαδικό όσο και σε εθνικό επίπεδο», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου, που συνυπογράφουν ο πρόεδρος, ο γεν. γραμματέας και τα μέλη του ΔΣ του.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά ο πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι της Αμπέλου και του Οίνου-Στάφυλος» Πασχάλης Χριστοδούλου, οι τρεις βραβευθέντες παίκτες Χαράλαμπος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μούχλιας, Ιάσωνας Αλεξούδης και ο Χρήστος, Παπατσαρούχας, ταμίας του Σωματείου «Φίλοι της Αμπέλου και του Οίνου-Στάφυλος».