ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοινώθηκαν από τον Ορφέα αλλά συνεχίζουν στον Άρη Αβάτου

 

Στο τοπικό της Ξάνθης θα συνεχίσουν την καριέρα τους ο Ξανθιώτης μπακ Νίκος Κούτρας που πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Νέστου Χρυσούπολης στην Γ’ Εθνική και παλαιότερα στα τμήματα Υποδομής του Πανθρακικού και ο νιόπαντρος Ανδρέας Δασκαλάκης που αγωνιζόταν στην Βιστωνίδα.

Οι δυο παίχτες θυμίζουμε αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και ανακοινώθηκαν από τον Ορφέα Ξάνθης (θυμηθείτε το ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ), ξεκίνησαν προετοιμασία, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Μάκης Μπογιατζίδης ήθελε να ελαφρύνει το μεγάλο ρόστερ των 35 παιχτών και αφέθηκαν ελεύθεροι να συνεχίσουν στον φιλόδοξο και φέτος Άρη Αβάτου.

Η ανακοίνωση του Αρη:

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 2 ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ Β’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.
2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.