Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη για τις επιτυχίες των Μιχαλεντζάκη και Καρυπίδη

 

Αν δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς για κάτι τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, αυτό είναι η αγάπη του για τον αθλητισμό. Και στο γήπεδο πηγαίνει συχνά και στις εκδηλώσεις τις αθλητικές συμμετέχει, όπως στο περσινό Run Greece όπου εικονίζεται να τρέχει έχοντας  δίπλα του και τον Δημήτρη Καρυπίδη.

Μετά το χρυσό μετάλλιο του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες αλλά και την κατάκτηση της 5ης θέσης από τον Καρυπίδη, εξέδωσε ένα συγχαρητήριο μήνυμα προς τους δύο Εβρίτες πρωταθλητές: Η ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, συγχαίρει θερμά τον αθλητή κολύμβησης και συντοπίτη μας, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μ. Πεταλούδα Ανδρών S9 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Η θέληση και η δύναμη ψυχής του Δημοσθένη απέδειξαν σε όλους μας ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το ήθος, ο χαρακτήρας, το πάθος και επιμονή του Δημοσθένη ας αποτελέσουν πρότυπο για όλους μας και ιδιαίτερα τους νέους, γιατί όταν υπάρχουν νέοι που έχουν το ψυχικό σθένος του Δημοσθένη, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε μια καλύτερη κοινωνία.

Ο Δήμαρχος, συγχαίρει επίσης θερμά τον αθλητή κολύμβησης και συντοπίτη μας, Δημήτρη Καρυπίδη για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 50 μ. Ύπτιο Ανδρών S1 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Η στάση ζωής και η δύναμη ψυχής του Δημήτρη ας αποτελέσουν παράδειγμα για όλους μας και ιδιαίτερα τους νέους, αφού μας αποδεικνύουν ότι  η επιμονή και η ισχυρή θέληση είναι ικανές να κάνουν πράξη τα όνειρά μας.