Πρόεδρος της ΚΕΔ μέχρι τις εκλογές στην ΕΠΟ ορίστηκε ο Χρήστος Καραβασίλης! Σημαντικός ρόλος και για τον Μάνο Γαβριηλίδη…

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ομοσπονδίας θα γίνουν στις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο των Χανίων, κοινώς ότι παίρνουν αναβολή σχεδόν ενός μήνα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Δώδεκα μέρες νωρίτερα, η γενική συνέλευση θα εκλέξει την εκλογική επιτροπή σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Το χρίσμα θα διεκδικήσουν ο Βαγγέλης Γραμμένος και ο Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Ωστόσο η είδηση που αφορά την περιοχή είναι οι άλλες ανακατατάξεις που αποφασίστηκαν και επιβεβαιώνουν απόλυτα τις πληροφορίες που έχει μεταφέρει το ThrakiSportS. O ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης ανέλαβε και την προεδρία της ΚΕΔ, δηλαδή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που ορίζει τις τριπλέτες που σφυρίζουν τους αγώνες κάθε εβδομάδα και βρίσκεται κατά βάση στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης.

Επίσης νευραλγικό πόστο, ένα ακόμα, αποκτά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης. Παράλληλα με τα καθήκοντα του προέδρου της επιτροπής Κυπέλλου και του εκπροσώπου της ΕΠΟ στην Super league, ο κομοτηναίος παράγοντας αναλαμβάνει και αναπληρωτής πρόεδρος της Νομικής επιτροπής, που επίσης θα έχει πολλά ζητήματα ενόψει των εκλογών στην Ομοσπονδία. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 12/9/2016 ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις.
α. εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ.
β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.
γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων.
δ. Επίσης αναπληρώθηκαν οι παραιτηθέντες Πρόεδροι Επιτροπών της ΕΠΟ. Στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Καραβασίλης, στην Επιτροπή των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων κ. Κώστας Μαρίνος- Ξανθός, στην Επιτροπή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ο κ. Ιωάννης Παππάς, στην Επιτροπή των Εθνικών Ομάδων ο κ. Αντώνης Παπαπετρίδης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος και στην Νομική Επιτροπή ως Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ως Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here