Τιμήθηκε στην Τούμπα από ΠΑΟΚ η Άννα Κορακάκη και απέκτησε νέο χορηγό τον… Σαββίδη

 

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό, οι δύο ομάδες βράβευσαν την χρυσή ολυμπιονίκη του Ρίο ντε Τζανέιρο Άννα Κορακάκη.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως πρόθεση του είναι να βρίσκεται στο πλευρό της προσπάθειάς της από δω και πέρα.

“Είμαστε ευτυχισμένοι που η Ελλάδα κατάφερε να αναδειχτεί σ’ αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε διπλά ευτυχισμένοι που αυτό το κορίτσι είναι δικό μας, από τη Θεσσαλονίκη και φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Είπα στην Άννα ότι από δω και πέρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Εμείς θα λύσουμε όλα τα προβλήματα”, ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ.

“Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για αυτή τη βράβευση που γίνεται στο γήπεδο της ομάδας μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Με αφορμή την σημερινή πρεμιέρα, θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ πολύ και τον Παναιτωλικό, του εύχομαι καλή επιτυχία”, δήλωσε από την πλευρά της, η Άννα Κορακάκη.

Δείτε φωτογραφίες: