Βροχή συγχαρητηρίων για την εκλογή Νικολόπουλου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ

 

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος εκλέχτηκε την Κυριακή στο νεο ΔΣ της ΕΟΚ και οι σύλλογοι της Θράκης που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα καθώς και ο ΣΔΚ Θράκης εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την εκλογή του προέδρου της Ένωσης.

Πρώτη εξέδωσε ανακοίνωση η ΑΕ Κομοτηνής η οποία αναφέρει:

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής συγχαίρει τον κ. Νικολόπουλο για την εκλογή του στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ με την ευχή να συμβάλει στην αναβάθμιση του αθλήματος στην περιοχή μας.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του ΣΔΚ Θράκης:

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ συγχαίρει ολόψυχα τον Πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. κο

Νικολόπουλο Νικόλαο

για την εκλογή του στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ και του εύχεται καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει, με την ευχή να συμβάλει ακόμη περισσότερο στην αναβάθμιση της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή μας.

Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ.

-Ο-
Υπεύθυνος Τύπου

Γεώργιος Παπαγεωργίου

Νωρίς το πρωί της Τρίτης ανακοίνωση έβγαλε η Ασπίδα Ξάνθης λέγοντας:

Ο Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ συγχαίρει τον πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. κ. Νικολόπουλο Νίκο για την εκλογή του στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Τέλος το πρωί έβγαλε ανακοίνωση και ο ΓΑΣ Κομοτηνή να στείλει τα συγχαρητήρια του στον πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναφέροντας:

Ο Σύλλογός μας, συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νίκο Νικολόπουλο, για την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΕΟΚ στις πρόσφατες εκλογές. Έτσι, μετά τον αείμνηστο Τάσο Χαραλαμπίδη, η Ένωσή μας θα συνεχίσει να εκπροσωπείται στο Δ.Σ. της ΕΟΚ.