Τεράστιος Δουβαλίδης! Πέρασε πρώτος από την σειρά του στα ημιτελικά των 110μ εμπ του Ρίο!!!

 

Μια τεράστια επιτυχία σημείωσε τα ξημερώματα ο  Κώστας Δουβαλίδης, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους Θρακιώτες όχι μόνο λόγω γειτνίασης αλλά και λόγω της συχνής του παρουσίας σε αγώνες και αθλητικές εκδηλώσεις με μικρά παιδιά στην Θράκη.

Ο Δραμινός πρωταθλητής τερμάτισε πρώτος στην τρίτη προκριματική σειρά των 110 μέτρων με εμπόδια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ριο ντε Τζανέιρο και προκρίθηκε στα ημιτελικά, σημειώνοντας μάλιστα τον έκτο καλύτερο χρόνο, 13.41 από τους συμμετέχοντες.

Η επιτυχία του αποκτά ακόμα πιο μεγάλη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Λίγο νωρίτερα είχε πιάσει καταρρακτώδης βροχή. Σταμάτησε μεν στην συνέχεια, αλλά υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα. Το τερέν ήταν γλιστερό και μάλιστα στον διάδρομο του Δουβαλίδη, στην δεύτερη διαδρομή, είχαν συγκεντρωθεί τα περισσότερα νερά από οπουδήποτε αλλού στο ταρτάν.

Επίσης, στην σειρά του Δουβαλίδη υπήρξε άκυρη εκκίνηση και μάλιστα του αθλητή που ήταν στην τρίτη διαδρομή, δηλαδή δίπλα από τον Δουβαλίδη που μοιραία έπρεπε  να τρέξει χωρίς να έχει διπλανούς που να μπορούν να τον τραβήξουν δημιουργώντας τους ανταγωνισμό. Πλέον αποκτά και πάλι ξεχωριστό ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Τετάρτης. Μπορεί να αποκλείστηκε ο Μπανιώτης από τον τελικό του ύψους, ωστόσο πέρασε στα ημιτελικά ο Δουβαλίδης…