Από αντίπαλος του Σουφλίου και του Εθνικού δοκιμάζεται για συμπαίκτης του Τοροσίδη στην Ρόμα!!!

 

Πανζουρλισμός επικράτησε από τους ιταλούς δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο της Ρώμης κατά την άφιξη του 16χρονου Αντώνη Στεργιάκη, ο οποίος δοκιμάζεται από την Ρόμα και αν πείσει θα γίνει συμπαίκτης του Βασίλη Τοροσίδη!!!

Ποιος είναι ο Στεργιάκης; Οι αναγνώστες του ThrakiSportS έχουν διαβάσει στις αρχές του χρόνου ένα εκτενές ρεπορτάζ για τον θηριώδη γκολκίπερ που ανακάλυψε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού Θ. Καντας και βρέθηκε αντίπαλος με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, φορώντας την φανέλα της Θύελλας Φιλώτα.

Ο ανήλικος παίκτης πέρυσι πήρε μεταγραφή για την Σλάβια Σόφιας αλλά η ανέλιξή του είναι τέτοια που ενδιαφέρθηκε για αυτόν η Ρόμα. Ο Στεργιάκης έφτασε  την Τρίτη (2/8) στη Ρώμη συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Γιώργο Κολοβό, με σκοπό να δοκιμαστεί από την Τετάρτη (3/8) μέχρι και αύριο Παρασκευή (5/8). Ωστόσο η έλευσή του δεν ήταν μυστική και έτσι είχαμε τα εξής ευτράπελα.

Μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, περικύκλωσαν τον 16χρονο παίκτη αρκετοί Ιταλοί ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο, προκειμένου να τον ρωτήσουν για την προοπτική των “τζαλορόσι”. «Αν ήρθα να υπογράψω; Δεν ξέρω. Πρώτα πρέπει να προπονηθώ και θα δούμε» ανέφερε ο Στεργιάκης στους Ιταλούς δημοσιογράφους, όπως διαβάσαμε στο Sport24.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΕΡΓΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ